Slik sparer du penger i 2023

Ny bil, oppussing, langhelg på hotell eller telttur på fjellet? Her får du tips til hvordan du som Econa-medlem kan spare penger i hverdagen.

Som økonom har du nok allerede skaffet deg en oversikt over egen økonomi før et usikkert år. Får du røde tall i Excel-arket ditt eller vil ha mer å rutte med? Da er det jo godt at du som Econa-medlem kan spare flere tusen kroner i året ved å bruke medlemsfordelene dine.

Sjekk ut alle dine medlemsfordeler

Bank, bank – hvem der?

Du trenger jo ikke å banke på! Med prioritert kundeservice står døren alltid åpen hos Nordea. Med mange rentehevinger og økonomisk uro er det viktig å være bevisst på eget forbruk, utgifter og selvfølgelig også renten på boliglånet. Den har Econa hjulpet deg med. Du får også en ekstra god rente på sparekonto til 2,60 %. Vi håper dette kan bidra til en god økonomisk start på det nye året for deg som medlem.

Forsikring

Forsikringer er noe du alltid bør gå gjennom i starten av året. Hos Econa Forsikring får du inntil 35 % rabatt alle individuelle skadeforsikringer og svært gunstige betingelser på kollektive forsikringer.

Er du student eller under 34 år har vi i tillegg egne gode avtaler til deg.

On the road again

Se for deg at du legger ut på landeveien i din helt nye BMW som du har kjøpt til medlemspris. Eller foretrekker du et annet bilmerke, som for eksempel Mercedes, Peugeot eller Kia? Da er det jo godt at du også får medlemsrabatt på alle bilmerkene hos Bertel O.Steen. Her kan du spare tusenvis av kroner ved kjøp eller leasing av ny bil som medlem.

Spar penger i hjemmet

Hos motebutikken SeVen får du 20 % på alle klær, også på merker som byTimo, Lois, Custommade og Love Lolita. Behøver veggene hjemme et nytt malingsstrøk, finner du de nydeligste fargene hos Flügger, hvor du får 20 % rabatt. Ønsker du deg nye vinglass eller annen interiør får du 10% medlemsrabatt i nettbutikken til Hadeland Glassverk.

Med nye lamper er det greit å sjekke strømavtalen med Fjordkraft. Og glem ikke å sikre hjemmet ditt med boligalarm fra Sector Alarm. Vil du ligge på sofaen og slappe av kan du sette på en lydbok fra BookBeat.

Trening og friluft

Vil du ut i naturen og ha frisk luft må du sjekke ut Chillout. Her får du 20 % på et stort utvalg av kjente merker og utstyr til friluft, fjelltur og ekspedisjoner. Er du av typen som liker å spille golf, så kan du spare penger på golfutstyr med 20 % hos WeWantGolf.

Se alle medlemsfordeler her