Banktilbud hos Danske Bank

Som Econa-medlem får du tilgang til Akademikerne Pluss-avtalen hos Danske Bank. Med den kan du være sikker på at du får en av markedets beste boliglånsrenter, billån, spareprodukter og fondsplasseringer.

Danske Bank logo

Som en del av Akademikerne kan vi i Econa tilby våre medlemmer en av markedets beste bankavtaler.

Foto: Danske Bank

I samarbeid med Danske Bank tilbyr vi deg som er medlem en svært gunstig lånerente. Du får også gode betingelser på innskudd, billån og daglige banktjenester. Ektefellen/samboeren din får den samme avtalen som deg. 

Som Econa-medlem får du boliglånsrente på 1,27 % (nominell). Forutsetter lønnskonto og kort- eller regningsbetaling. 

Er du under 34 år, kan du få Boliglån Ung til en rente på 1,17 % (nominell). Forutsetter lønnskonto og kort- eller regningsbetaling. 

Les mer om tilbudet og bli kunde i Danske Bank

Du slipper også å følge med på om banken faktisk justerer betingelsene dine i takt med renteendringen – det ordner vi og Danske Bank for deg. 

Trenger du hjelp raskt? Da kan du ringe banken på vårt medlemsnummer: 987 05 550. 

Meld deg inn i Econa!

Bedriftsavtale

Som bedriftskunde i Danske Bank møter du rådgivere med bred kompetanse, som gjør det enkelt for deg å håndtere din økonomiske hverdag. Avtalen sikrer deg gode priser og betingelser på alt fra nettbank og firmakort til mobilbetaling og finansiering.

Les mer om bedriftsavtalen hos Danske Bank.

Aksjehandel

Econa-medlemmer kan handle norske aksjer via Danske Banks onlineløsninger til en kurtasje på 0,05 % (danske og svenske 0,15 %, alle andre markeder 0,40 %). Minste kurtasje er på 89 kroner. 

Sjekk Econas forsikringsfordeler!