Banktilbud hos Danske Bank

Gjennom Akademikerne Pluss-avtalen med Danske Bank får du tilgang til en av markedets beste boliglånsrenter, rimelig billån, gode spareprodukter og gratis aksjesparekonto.

Danske Bank logo

Som en del av Akademikerne kan vi i Econa tilby medlemmene våre en av markedets beste bankavtaler.

Foto: Danske Bank

I samarbeid med Danske Bank tilbyr vi deg som er medlem en svært gunstig lånerente! Du får også gode betingelser på billån, sparing og daglige banktjenester som lønnskonto, bankkort og nettbank. Ektefellen eller samboeren din får den samme avtalen som deg.

Gode renter på boliglån

Skal du kjøpe bolig eller flytte lånet ditt, er det viktig at lånet du velger er riktig for deg. Med Akademikerne Pluss-avtalen hos Danske Bank kan du være sikker på at du får en av markedets beste lånerenter. Er du under 34 år, kan du få Boliglån Ung til ekstra god rente.

Tips: Hvis du er studentmedlem, bør du også ta en titt på Danske Banks studenttilbud.

Les mer om tilbudet og bli kunde i Danske Bank

NB! Du slipper å følge med på om banken faktisk justerer betingelsene dine i takt med renteendringen – det ordner vi og Danske Bank for deg.

Gunstig billån

Går du med planer om å kjøpe bil? Hos Danske Bank kan du låne opp til 100 prosent av kjøpesummen, til en svært god rente. Les mer og søk om billån.

Eget kundeprogram for konto, kort og nettbank

Danske Bank har samlet konto, kort og nettbank i et eget kundeprogram for deg som er Econa-medlem. Her får du brukskonto med gebyrfri regningsbetaling og sparekonto med bankens beste rente. Bankkortet er gebyrfritt i bruk.

Ønsker du kredittkort, får du en fordelaktig rente hvis du betaler etter den rentefrie perioden. Kortet er helt gebyrfritt og gir deg også Norges råeste drivstoffrabatt på alle Essostasjoner i Norge.

Enkel aksjehandel

Med aksjesparekonto i Danske Bank kan du investere i over 200 fond fra flere fondsforvaltningsselskap. Du kan enkelt handle aksjer og fond i nettbanken. Kontoen er gratis og har flere skattefordeler.

Spesialtilbud for studenter

Så lenge du er studentmedlem hos oss, får du gratis kundeprogram i Danske Bank. I tillegg til gratis kort og kontoer inkluderer studentkundeprogrammet både en av Norges beste BSU-renter og gratis PC/Mac-forsikring. Sjekk også de gode lånerentene som gjelder for alle under 34 år!

Les mer om studenttilbudet og bli kunde i Danske Bank

Trenger du hjelp raskt?

Ring banken på medlemsnummeret vårt: 987 05 550. 

Meld deg inn i Econa i dag!

Bedriftsavtale

Som bedriftskunde i Danske Bank møter du rådgivere med bred kompetanse, som gjør det enkelt for deg å håndtere din økonomiske hverdag. Avtalen sikrer deg gode priser og betingelser på alt fra nettbank og firmakort til mobilbetaling og finansiering.

Les mer om bedriftsavtalen hos Danske Bank.

Sjekk Econas forsikringsfordeler!