Personvern

Samme om du er medlem i Econa eller bare besøker våre nettsider, vil vi at du skal føle deg trygg. Vi kan forsikre deg om at dine personlige data blir oppbevart forsvarlig.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen forteller om hvordan Econa samler inn og bruker personopplysningene dine.

Er du medlem eller bruker vårt tilbud, gir du Econa tilgang til opplysninger om deg. Alt du har registrert er trygt lagret og brukes kun i henhold til personvernerklæringen og eventuelle samtykker du har gitt oss. Her kan du lese om hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Se hele personvernerklæringen

Medlemsbetingelser

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Econa tilbyr juridisk hjelp, karriereveiledning, økonomiske fordeler og faglig påfyll. I tillegg til rabatter og andre fordeler, får du tilpassede tilbud basert på dine preferanser.

Se alle medlemsbetingelsene

Informasjonskapsler

Nettsidene våre benytter informasjonskapsler (ofte kalt cookies) for at du som medlem skal kunne logge deg inn på din egen side på Min side, samt for trafikkanalyse slik at vi kan lage brukervennlige nettsider for deg.

Les mer om informasjonskapsler

Dine innstillinger/samtykker

Som medlem i Econa får du din egen side, Min side. Der kan du endre dine opplysninger, samtykker og preferanser.

Du kan til enhver tid kontakte Econa dersom du har spørsmål knyttet til behandling av dine personopplysninger ved å sende en e-post til personvernombud@econa.no

Se innstillingene dine på Min side

Personvernombud i Econa

Henvendelser om personvern kan rettes til personvernombud@econa.no