Karriereportalen

Econa Karriereportalen er en eksklusiv tjeneste skreddersydd for Econa-medlemmer. I portalen vil du få hjelp med din personlige utvikling og profesjonelle vekst.

Mingling i et rom med fokus på to kvinner som prater og ler

Nyhet! Vår helt nye karriereportal inneholder nyttige verktøy, e-læringsmoduler og webinarer knyttet til din personlige utvikling og karriereutvikling. Portalen er utarbeidet i samarbeid med AS3, som er en nordisk organisasjon med over 30 års erfaring innen jobbrelaterte endringer og prosesser.

Karriereportalen er et prøveprosjekt og vil kontinuerlig utvikles og forbedres med nytt innhold basert på tilbakemelding og erfaring fra våre medlemmer.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

I lanseringsfasen vil du finne e-læringsmoduler og verktøy knyttet til:

  • Ditt neste karrieresteg: for deg som ønsker å bytte jobb. Kartlegg din kompetanse og muligheter, og finn gode verktøy for å lande neste riktige jobb for deg
  • Work-life balance: for deg som ønsker mer balanse i hverdagen.  Få en bedre hverdag på jobb og privat med moduler knyttet til stressmestring, trivsel på jobb og søvn
  • Jobbsøkerverktøy: CV- og søknadsmaler, jobbsøk-funksjon og virksomhetssøk

Nyhet! Fredrik Fornes deler sine beste LinkedIn-tips

I samarbeid med LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes, har vi nå lansert flere enkle og konkrete videoer i Karriereportalen der han gir deg sine beste tips. I videoene får du blant annet

  • konkrete tips til hvordan du pusser opp profilen din
  • lære mer om nettverksbygging på LinkedIn
  • triksene som gjør deg mer synlig for headhuntere og rekrutteringsbyrå

Karriereportalen er inkludert i ditt Econa-medlemskap og kan brukes døgnet rundt - når det passer deg! Innloggingsdetaljer med brukernavn og passord er sendt ut til alle medlemmer fra AS3. Om du ikke finner dine innloggingsdetaljer, klikk på Problemer med innlogging? på innloggingssiden til portalen. Da vil du få tilsendt et nytt passord på e-post. Hvis du har problemer kan du sende en e-post til portal@as3.no.

For alle andre spørsmål, tilbakemeldinger, forslag til innhold og endringer i Econa Karriereportalen, kan du sende mail til vårt karriereteam på karriere@econa.no.

Vi håper du får nytte av portalen!

Du kan lese mer om AS3 her.