Karriereportalen

Econa Karriereportalen er en skreddersydd portal for deg som er Econa-medlem og ønsker hjelp med din personlige utvikling og profesjonelle vekst.

Mingling i et rom med fokus på to kvinner som prater og ler

Karriereportalen inneholder nyttige verktøy, e-læringsmoduler og webinarer knyttet til din personlige utvikling og karriereutvikling. Portalen er utarbeidet i samarbeid med AS3, som er en nordisk organisasjon med over 30 års erfaring innen jobbrelaterte endringer og prosesser.

Karriereportalen er et prøveprosjekt og vil kontinuerlig utvikles og forbedres med nytt innhold basert på tilbakemelding og erfaring fra våre medlemmer.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Du vil finne e-læringsmoduler og verktøy knyttet til:

  • Ditt neste karrieresteg: for deg som ønsker å bytte jobb. Kartlegg din kompetanse og muligheter, og finn gode verktøy for å lande neste riktige jobb for deg
  • Work-life balance: for deg som ønsker mer balanse i hverdagen.  Få en bedre hverdag på jobb og privat med moduler knyttet til stressmestring, trivsel på jobb og søvn
  • Jobbsøkerverktøy: CV- og søknadsmaler, jobbsøk-funksjon og virksomhetssøk
  • Lederverktøy: for deg som enten er leder eller har ambisjoner om å bli det

Siste nyheter i Karriereportalen

  • Er du leder eller har ambisjoner om å bli det? Nå vil du finne nyttige moduler som vil hjelpe deg til å bli mer bevisst din lederstil, få inspirasjon til hvordan bli en god leder og få til gode samtaler med dine medarbeidere.
  • Ønsker du å bli bedre og mer synlig på LinkedIn? Nå får du LinkedIn-eksperten Fredrik Fornes’ beste tips for å få mest mulig ut av LinkedIn i portalen.
  • Sliter du med stress på jobben eller ønsker støtte til å håndtere konflikter på arbeidsplassen? Nå kan du bestille en samtale hos en jobbpsykolog hos AS3 til Econa-priser.

Karriereportalen er inkludert i ditt Econa-medlemskap og kan brukes døgnet rundt - når det passer deg! Innloggingsdetaljer med brukernavn og passord er sendt ut til alle medlemmer fra AS3. Om du ikke finner dine innloggingsdetaljer, klikk på "Problemer med innlogging?" på innloggingssiden til portalen. Da vil du få tilsendt et nytt passord på e-post. Hvis du har problemer kan du sende en e-post til portal@as3.no.

For alle andre spørsmål, tilbakemeldinger, forslag til innhold og endringer i Econa Karriereportalen, kan du sende mail til vårt karriereteam på karriere@econa.no.

Vi håper du får nytte av portalen!

Du kan lese mer om AS3 her.