Hadeland Glassverk

Econa-medlemmer får ekstra gode fordeler hos Hadeland Glassverk - både ved besøk på destinasjonen og i nettbutikken.

Jul på Hadeland Glassverk

Foto: Hadeland Glassverk

I naturskjønne omgivelser én times kjøring fra Oslo ligger Hadeland Glassverk, en helårsåpen turistattraksjon og handelsdestinasjon tuftet på historie, kunst, kultur og gamle håndverkstradisjoner. Hadeland Glassverk har et bredt og spennende tilbud for hele familien. Her finner du 10 butikker, 5 spisesteder, 2 gallerier og varierte aktiviteter og arrangementer året rundt. Jevnaker er en populær helårsdestinasjon med attraksjoner som Hadeland Glassverk og Kistefos Museum.

Dine medlemsfordeler

  • 15 % rabatt på alle varer på Hadeland Glassverk*
  • 15 % rabatt i nettbutikk*
  • Rabatt på utvalgte arrangementer og utstillinger

* Gjelder ikke mat og drikke, belysning, Icon-serien eller allerede nedsatte varer  

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Les mer om Hadeland Glassverk

Mer informasjon om Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industrihåndverksbedrift med kontinuerlig drift. Målet er at du hver uke skal kunne komme til Hadeland Glassverk og oppleve noe nytt og spennende!  

  • Glassmuseet er det største i Norden, og viser et tverrsnitt av det Hadelands glassblåsere og designere har skapt de siste 250 årene.
  • Glasshytta kan både barn og voksne få blåse sin egen vase eller drikkeglass til å ta med hjem. I spesielle sesonger kan man blåse gresskar, julekule, hjerte eller påskeegg. Følg med på hjemmesiden for hva som gjelder nå.
  • Lysstøperiet kan barna farge sine egne lys.

Slik kommer du til Hadeland Glassverk

  • Du kan reise med ekspressbuss fra Oslo til Jevnaker i perioden 30. april til 30. oktober. VY66 Oslo–Jevnaker Ekspressbuss går fra Oslo bussterminal kl. 10:15 med retur fra Jevnaker kl. 16:50. Reisen tar i underkant av to timer. Bussen går hver torsdag, fredag, lørdag og søndag frem til 30. oktober.

Se åpningstidene til Hadeland Glassverk her.