Pop-up karrieresenter i København

Føler du hverdagen bare forsvinner, og at timeplanen aldri går opp? Econa setter nå opp en karriere pop-up på Bootleggers. Kom innom med hvilken som helst utfordring eller spørsmål du har. Det beste med det - du kan komme og gå når du selv ønsker det.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Fra 13.00-20.00 vil Econa sine eksperter sitte klare for å bistå deg. Du vil møte Econa sin karriererådgiver, jurist og rådgivere. Her er det et hav av muligheter der du selv setter premissene. Vil du virkelig la en slik sjanse glippe? 

Du vil kunne få bistand i hva du bør studere videre, CV-gjennomgang, lønn, rettigheter i arbeidslivet, økonomiske fordeler og alt i medlemskapet ditt. 

For hvilke muligheter har du egentlig som medlem? Vi er sikre på at du vil gå ut derfra med ny kunnskap om organisasjonen, og en bedre oversikt over alle tilbudene du har i medlemskapet ditt. 

Mellom 14.00-15.00 og 17.00-18.00 vil det også bli tatt bilder som du kan bruke på LinkedIN eller CV.

Servering

I dansk stil byr vi på to enheter for dere som benytter seg av tilbudet. Dere som har vært med på foredraget "Har du lest det med liten skrift i den norske arbeidskontrakten" dagen før, vil få tre enheter. Du må være betalt medlem for å delta på begge arrangementene.

Dere som har vært med på foredraget "Har du lest det med liten skrift i den norske arbeidskontrakten" dagen før, vil få tre enheter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.