Har du lest det med liten skrift i den norske arbeidskontrakten?

Selv om du studerer i Danmark, skal du sannsynligvis signere en norsk arbeidskontrakt med norske regler. Hva bør du tenke på før du signerer? Og hva gjør du dersom du allerede har skrevet under? Ta en pause fra eksamenslesingen for å lære deg fallgruvene. Samtidig som du nyter middag og godt selskap.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Econa CBS har vært så heldig å bli invitert til den norske ambassaden. For har du egentlig kontroll på arbeidslivet i Norge? I dette foredraget får du en oversikt over hva som venter hjemme i Norge, samtidig som du får noen gode råd på veien. Foredragsholder Brage Forbergskog er advokatfullmektig i Econa. Han har master i arbeidsrett og veldig god oversikt over hva økonomistudenter blir tilbudt i sin første arbeidskontrakt. 

For hvor lange arbeidsdager skal du egentlig ha? Hva med overtidsbetaling? Eller har du kanskje fått en klausul i kontrakten din som du ikke skal ha? Dette er bare noen av spørsmålene Brage vil kunne ta gå gjennom. Du kan også stille spørsmål underveis, eller ta med arbeidskontrakten du har blitt tilbudt eller signert på. 

En representant fra den norske ambassaden i København vil også fortelle om hvordan det er å jobbe på ambassaden, og hvordan ambassaden arbeider for norsk handel i Danmark.

Ikke godta alt

Når du går fra den norske ambassaden denne kvelden skal du ikke bare være mett. Du skal føle en trygghet når du legger hodet på den danske puta. Noe som gjør at du klemmer gasspedalen helt i bunn i eksamensperioden og videre i studietiden. Du er attraktiv og skal ikke godta alt, selv ikke det med liten skrift i kontrakten.

Alle studenter som deltar på dette foredraget vil få en ekstra øl på “Pop-up karrieresenter”.

Brage Forbergskog

Om Brage Forbergskog 

Brage Forbergskog er advokatfullmektig i Econa, og har skrevet master innen arbeidsrett. Han gjennomgår arbeidskontrakter for Econas medlemmer, og vet hva du bør forhandle om med arbeidsgiver.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.