3 grunner til hvorfor du bør svare på lønnsstatistikken

Lønnsstatistikken er et av våre viktigste medlemstilbud. Den gjør deg som medlem bedre forberedt til den årlige lønnsamtalen. Sørg for at du er best mulig rustet til dette møtet.

Derfor er lønnstatistikken viktig for deg

Resultatene baserer seg på medlemmenes egne opplysninger, og gir deg den mest oppdaterte og detaljerte lønnsstatistikken for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag.

1. Du får svar på hvor attraktiv du og din kompetanse er i dagens arbeidsmarked. 

Du kan også gjøre deg en vurdering om du bør oppgradere kompetansen din for å gjøre deg enda mer attraktiv. Akkurat dette ser vi blir stadig viktigere.

2. Du får svar på hvilke lønnsnivå som er riktig for akkurat deg, din erfaring og ditt ansvarsområde.

Dette hjelper deg godt inn i lønnsamtalen, spesielt dersom det viser seg at du har negativt avvik på lønnen din. Da er statistikken ditt aller sterkest kort til å få hevet lønnen til der du bør ligge.

3. Du vil få den beste lønnsrådgivningen fra Atle Kolbeinstveit, lønnseksperten i Econa.

Lønnstatistikken er ferdig analysert og klar med sine data 18.11.2021. I år blir det ekstra spennende å se utviklingen økonomene har hatt lønnsmessig fordi mange selskaper kuttet ut lønnsjusteringen i 2020. Nå går næringslivet i Norge så det griner, og derfor bør den tapte lønnsjusteringen kompenseres i 2021. Til flere som svarer på statistikken til mer presise resultater sitter Econa med. Det betyr enda bedre rådgivning for deg.

Derfor er det viktig at du svarer på e-posten når undersøkelsen blir sendt ut  til deg. Alt er anonymt. Dine svar blir en del av statistikken.

Til flere som svarer, til mer nøyaktige og kvalitativt gode blir resultatene og til bedre grunnlag har du med deg inn i din lønnsamtale. 

Pass derfor på når undersøkelsen kommer i innboksen din - husk å svare med en gang. Det tar bare 3-4 minutter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.