Topptung jury skal kåre Norges beste økonomistudenter

For tiende året på rad inviterer Econa alle landets økonomistudenter til å gjøre opp om den gjeve NM-tittelen. I år har vi med oss Nordea, BDO, E24 og Söderberg og Partners. I potten ligger både penger og en unik karrieremulighet.

Econas samarbeidspartnere for NM i økonomi 2023 sine logoer: BDO, Nordea, E24 og Søderberg og Partners

Hvert år deltar flere hundre lag i vår konkurranse for økonomistudenter. Deltakerne blir testet både i teori og praksis, før de ti beste lagene samles til finaledager og bankett i Oslo.

Gøy – uansett ambisjon 

- Totalt har mange tusen studenter deltatt i løpet av de 10 årene vi har hatt NM og i årenes løp har mange av finalistene fått seg jobb gjennom konkurransen, sier Maia Peckel. Hun er studentansvarlig i Econa og prosjektleder for årets NM i økonomi. Hun sier lagene har ulike ambisjoner for å delta, og at de gleder seg til å åpne påmeldingen for jubileumsutgaven.  

Er dere landets beste økonomistudenter? Bli med og kjemp om pengepremier, unike karrieremuligheter og ikke minst norgesmester-tittelen!

- Noen av lagene deltar for å konkurrere med sine venner lokalt, mest som en quiz og for gøy, mens andre har ambisjoner om å bli norgesmestere allerede fra påmelding, opplyser Peckel. Hun oppfordrer alle til å melde seg på, uavhengig av ambisjonsnivå.  

Topptungt dommerpanel 

- NM gir noen unike karrieremuligheter for finalistene, men også god matching resten av deltakerne. Gjennom de innledende rundene får studentene kjenne litt på hva som venter etter studiene, ikke minst i rekrutteringsprosessen, sier Nina Riibe, administrerende direktør i Econa. Hun skal i år lede juryen, sammen med toppledere fra næringslivet.  

- Det gir konkurransen ekstra tyngde og troverdighet at oppgaver og dommere kommer fra reelle arbeidsgivere som studentene anser som attraktive, påpeker Riibe.  

Årets jury består av følgende personer: 

  • Nina Riibe, administrerende direktør i Econa 
  • Randi Marjamaa, landssjef i Nordea Norge  
  • Martin Aasen, administrerende direktør i BDO Norge 
  • Jan Kjetil Hvamstad, CEO i Söderberg & Partners  
  • Torbjørn Røe Isaksen, samfunnsredaktør i E24 

Les alt om NM i økonomi 2023 her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.