Econa Vestfold

Econa Vestfold legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom våre arrangementer. Hos oss får du sosiale og faglige arenaer for nettverks- og relasjonsbygging. Vi ønsker å være en bidragsyter i samfunnsdebatten og skape engasjement gjennom tema som er viktig for medlemmene våre.

Illustrasjon Vestfold lokalavdeling

Vestfold har også et Styrenettverk som ble etablert av Econa Vestfold. Styrenettverket i Vestfold har som formål å bidra til faglig kompetanse rundt styrearbeid og strategi, skape en møteplass for eiere, styremedlemmer og interesserte i styrearbeid, samt bidra til en profesjonalisering av styrearbeid i små og mellomstore bedrifter i Vestfold. Styrenettverket er nå et felles initiativ fra Econa, Tekna og Advokatforeningen. 

Dersom du ønsker å engasjere deg, har forslag til aktiviteter eller bare ønsker mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med styret.

Velkommen til Econa Vestfold!

Med vennlig hilsen styret i Econa Vestfold 
ved leder Kari Johanne Skjelbred

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Vestfold her!

Salgsbetingelsene finner du her.

Bli kjent med Styret!

Kari Johanne Skjelbred –  leder 

Jeg heter Kari Johanne Skjelbred og jeg er fra Sandefjord. Jeg har en BSc i Management Sciences fra Warwick Business School, en Post-graduate Diploma in Law fra BPP Law School og en MSc i International Employment Relations and HRM fra LSE. Jeg tar nå Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) og våren 2023 vil jeg være ferdig utdannet lektor.

Jeg har jobbet i ulike HR roller i inn og utlandet med erfaring fra privat sektor og FN Sekretariatet i New York. Jeg brenner for menneskene i organisasjonen og for at alle skal ha like rettigheter og muligheter i arbeidslivet. Attpåtil har jeg stor tro på at arbeidslivet er i endring og at det er viktig å holde seg oppdatert, endringsdyktig og man er aldri for gammel til å lære nye ting. Dette er hvorfor jeg ønsket å være med i styret, å bidra til å skape arenaer der man kan få faglig påfyll, personlig utvikling og skape gode nettverk.Etter å ha bodd borte fra Sandefjord i 18 år, flyttet jeg med min mann fra Irland og tre barn til Sandefjord i 2019. Det er spennende å oppdage byen og fylket på ny med alt det har å tilby av kultur, spennende prosjekter i næringslivet og å kunne bo så nærme sjøen. 

Tallak Bjerkholt – nestleder

Jeg heter Tallak Bjerkholt, kommer fra Tønsberg og er Siviløkonom fra Universitetet i Agder hvor jeg ble uteksaminert i 2009. Da gikk ferden til Oslo med jobb iblant annet SpareBank 1 Markets og Telenor Inpli. Nå har jeg flyttet tilbake til Tønsberg og jobber i GSGroup AS i Sandefjord som prosjektleder. GSGroup er tilstede i flere land i Europa og leverer tjenester innen sensorer og programvare.

Fritiden liker jeg best å tilbringe med familie og venner. I tillegg er jeg glad i å bruke nærmiljøet og turmulighetene det gir med båtliv, hengekøyeturer, løping, sykkel og ski. Min motivasjon for å være med i styret i Econa er å bidra til en relevant organisasjon for medlemmene i Vestfold. Det innebærer å levere gode faglige påfyll, utvide horisonten og skape arenaer for nettverksbygging. 

Øivind Næss - styremedlem

Jeg heter Øivind Næss og kommer opprinnelig fra Sandefjord, men bor nå på Nøtterøy. Jeg har en master i Administration and Business Economy fra Aalborg Universitet i Danmark. Har hatt mange ulike roller i Color Line, sist som konserndirektør, men driver nå People Vestfold som er et rådgivnings- og rekrutteringsselskap innen People-kjeden. 

Våre 4 barn har flyttet ut av huset, og det har gitt mer tid til å pleie mine mange interesser. Jeg trives godt i fjellet, og turer med kone, venner og hund gir viktig avkobling og energi. Av sport er nok fotball og golf viktigst for meg. Econa er et viktig samlingspunkt, både faglig og nettverksmessig. Jeg ønsket å gå inn i styret for være med på å utvikle foreningen videre. Det har vært gjort et fantastisk arbeid de siste årene, og mitt ønske er at vi skal styrke en viktig møteplass for siviløkonomer i alle aldre. 

Kristian Bornstedt - styremedlem

Jeg heter Kristian Bornstedt og kommer fra Levanger. Jeg flyttet ned til Vestfold i 2014 og bor nå på et lite småbruk på Nøtterøy sammen med min kone og sønn. Jeg fullførte master i økonomi og administrasjon med spesialisering innen finans ved OsloMet i 2016. Jeg har en bachelor i samfunnsøkonomi fra NTNU. Jeg er ansatt i PwC, her jobber jeg ved konsulentavdelingen, og har min største kompetanse innen bygging av software roboter, men innehar også god kompetanse på Excel.

Fritiden bruker jeg til fotball, hytteturer, samt vedlikehold av hus og hage. Min motivasjon for å være med i Econa er ønske om å bidra til å holde organisasjonen relevant, slik at Econa er noe medlemmene fortsatt ønsker å være en del av.

Trym Holland - styremedlem

Jeg heter Trym Holland og er bosatt på sommerøyen Tjøme. Jeg har en bachelor i Markedskommunikasjon fra BI, med diplomoppgave på merkevarebygging. En master i administrasjon og ledelse fra BI med spesialisering som ledelse, makt og mening , anvendt organisasjonspsykologi og prosjektledelse.

Jeg har jobbet i ulike konsulent roller med erfaring innen privat og offentlig sektor, jeg jobber for øyeblikket i Tønsberg kommune som hjelpemiddel konsulent. Jeg er en tillitsvekkende og reflektert person. Sosialteorietisk av natur og foretaksom. Har masse glede og energi. Liker å ta på meg lederansvar. Jeg har en verbal fremtoning. Er en egen etablerer og entreprenør med visjonære tanker og ideer.

Kathinka Vonheim Nikolaisen – styremedlem

Jeg er bosatt på Vear i Tønsberg. Jeg er gift og har en datter og en sønn. Jeg ble ferdig med siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI i 1998. Av arbeidserfaring har jeg jobbet 14 år i skatteetaten. Nå har jeg vært i regnskapsførerbransjen i 7 år og jobber nå i Atenti As som ligger på Revetal. 

Fritiden liker jeg best å tilbringe med familie og venner. I tillegg er jeg glad i å bruke nærmiljøet og turmulighetene det gir med båtliv, hengekøyeturer, løping, sykkel og ski. Min motivasjon for å være med i styret i Econa er å bidra til en relevant organisasjon for medlemmene i Vestfold. Det innebærer å levere gode faglige påfyll, utvide horisonten og skape arenaer for nettverksbygging. 

Rune Lundring – styremedlem

Mitt navn er Rune Lundring og kommer opprinnelig fra Rørvik i Nord-Trøndelag. Bor nå sammen med samboer og to små barn i Tønsberg. Jeg er utdannet med Master of Science in Business/Siviløkonom i 2010 ved Handelshøgskolen i Bodø. Etter endt utdanning startet jeg å jobbe i Telenor Norge (TN), hvor jeg etter ulike stillinger i TN Bedrift, og jobber nå som Business Controller i TN Privat. 

Fritiden brukes med familien og aktivisering av barna, samt å være sosial med venner. Ellers så liker jeg fotball og forsøker jeg å holde meg i form. Min motivasjon for å være med i Econa, er å bidra til at vi tilbyr relevant innhold og er en arena for nettverksbygging.

Damla Çetin – styremedlem

My name is Damla Çetin and I am originally from Turkey, Istanbul. I studied at Boğaziçi University and got my Bachelor of Arts in Psychological Counseling and Guidance in 2017. When I decided to specialize in organizational psychology, I came to Norway to study at BI Norwegian Business School. I got my master of science in Leadership and Organizational Psychology in 2019. Since then, I have been working at ABAX as People Development Manager.

My biggest hobby is watching movies. In good weather, I like going for a walk in the forest. I also grow a small bacteria colony in my fridge, for my sourdough bread passion. 

Econa has been a part of my life for a few years now, and I've truly enjoyed all the social and professional activities that come with being a member of this community. When the opportunity of giving back and supporting Econa's important work even more by taking a seat on the board presented itself, I knew I had to go for it. 

Bli en del av oss

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til kari.skjelbred@gmail.com.