Econa Vestfold

Econa Vestfold legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom våre arrangementer. Hos oss får du sosiale og faglige arenaer for nettverks- og relasjonsbygging. Vi ønsker å være en bidragsyter i samfunnsdebatten og skape engasjement gjennom tema som er viktig for medlemmene våre.

Illustrasjon Vestfold lokalavdeling

Vestfold har også et Styrenettverk som ble etablert av Econa Vestfold. Styrenettverket i Vestfold har som formål å bidra til faglig kompetanse rundt styrearbeid og strategi, skape en møteplass for eiere, styremedlemmer og interesserte i styrearbeid, samt bidra til en profesjonalisering av styrearbeid i små og mellomstore bedrifter i Vestfold. Styrenettverket er nå et felles initiativ fra Econa, Tekna og Advokatforeningen. 

Dersom du ønsker å engasjere deg, har forslag til aktiviteter eller bare ønsker mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med styret.

Velkommen til Econa Vestfold!

Med vennlig hilsen styret i Econa Vestfold 
ved leder Øivind Næss

Se alle kommende kurs og arrangementer fra Econa Vestfold

Bli kjent med Styret!

Øivind Næss - leder

Jeg heter Øivind Næss og kommer opprinnelig fra Sandefjord, men bor nå på Nøtterøy. Jeg har en master i Administration and Business Economy fra Aalborg Universitet i Danmark. Har hatt mange ulike roller i Color Line, sist som konserndirektør, men driver nå People Vestfold som er et rådgivnings- og rekrutteringsselskap innen People-kjeden. 

Våre 4 barn har flyttet ut av huset, og det har gitt mer tid til å pleie mine mange interesser. Jeg trives godt i fjellet, og turer med kone, venner og hund gir viktig avkobling og energi. Av sport er nok fotball og golf viktigst for meg. Econa er et viktig samlingspunkt, både faglig og nettverksmessig. Jeg ønsket å gå inn i styret for være med på å utvikle foreningen videre. Det har vært gjort et fantastisk arbeid de siste årene, og mitt ønske er at vi skal styrke en viktig møteplass for siviløkonomer i alle aldre.

Martin Rasmussen –  nestleder 

Jeg heter Martin Rasmussen og kommer fra Nøtterøy hvor jeg bor sammen med kone og to små barn. Jeg ble uteksaminert Siviløkonom fra Universitet i Agder i 2004, og Master i revisjon og regnskap fra BI i 2008. Etter endt Siviløkonomutdannelse begynte jeg å jobbe i Deloitte og jobbet der i 11 år fram til høsten 2015 når jeg begynte som senior manager i BDO. 

Fritiden går med til å følge opp barna og ta med de ut på tur i båt eller skogen.  Jeg er også glad i å trene, da helst jogging eller rulleski og forsøker å få til dette så ofte som mulig. Min motivasjon for å være med i Econa er å kunne bidra til å utvikle Econa og gjøre det til en interessant organisasjon for medlemmene.

Kristian Bornstedt - styremedlem

Jeg heter Kristian Bornstedt og kommer fra Levanger. Jeg flyttet ned til Vestfold i 2014 og bor nå på et lite småbruk på Nøtterøy sammen med min kone og sønn. Jeg fullførte master i økonomi og administrasjon med spesialisering innen finans ved OsloMet i 2016. Jeg har en bachelor i samfunnsøkonomi fra NTNU. Jeg er ansatt i PwC, her jobber jeg ved konsulentavdelingen, og har min største kompetanse innen bygging av software roboter, men innehar også god kompetanse på Excel.

Fritiden bruker jeg til fotball, hytteturer, samt vedlikehold av hus og hage. Min motivasjon for å være med i Econa er ønske om å bidra til å holde organisasjonen relevant, slik at Econa er noe medlemmene fortsatt ønsker å være en del av.

Anette Fadum – styremedlem

Jeg heter Anette Fadum og bor i Tønsberg med min samboer og to små barn.  Jeg har bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Vestfold, og en master i revisjon og regnskap fra Handelshøgskolen BI i 2016.  Siden fullført bachelorgrad i 2012 har jeg jobbet i PwC Vestfold som revisor. 

Fritiden bruker jeg med familie og venner, samt på å forsøke å få orden på hagen. Min motivasjon for å være med i Econa er for å bidra til å skape møteplasser der medlemmene kan bygge nettverk og få faglig påfyll.

Jan Mäkelä - styremedlem

Jeg kommer fra Esbo, rett ved siden av Helsingfors, Finland, men bor nå i Tønsberg. Jeg har en bachelor ("humaniora kandidat") i nordiske språk og teoretisk lingvistikk, og en master ("ekonomie magister") i regnskap, organisasjon og ledelse fra universitetet Åbo Akademi i Finland. Tidligere har jeg jobbet i tolv år med administrasjon i retailbedrifter som Gigantti (Elkjøp), Flying Tiger Copenhagen og Stockmann. Idag jobber jeg som controller i telematikkselskapet ABAX i Larvik.

I tillegg til styrevervet i Econa Vestfold er jeg medlem i den finske søsterorganisasjonen "Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer" og "Expatriaattiekonomit", et nettverk for finske siviløkonomer ute i verden. Mitt mål er at vi i Econa Vestfold kan gi et relevant, faglig, sosialt og inspirerende tilbud til våre medlemmer.

Kathinka Vonheim Nikolaisen – styremedlem

Jeg er bosatt på Vear i Tønsberg. Jeg er gift og har en datter og en sønn. Jeg ble ferdig med siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI i 1998. Av arbeidserfaring har jeg jobbet 14 år i skatteetaten. Nå har jeg vært i regnskapsførerbransjen i 7 år og jobber nå i Atenti As som ligger på Revetal. 

Fritiden liker jeg best å tilbringe med familie og venner. I tillegg er jeg glad i å bruke nærmiljøet og turmulighetene det gir med båtliv, hengekøyeturer, løping, sykkel og ski. Min motivasjon for å være med i styret i Econa er å bidra til en relevant organisasjon for medlemmene i Vestfold. Det innebærer å levere gode faglige påfyll, utvide horisonten og skape arenaer for nettverksbygging. 

Tallak Bjerkholt – styremedlem

Jeg heter Tallak Bjerkholt, kommer fra Tønsberg og er Siviløkonom fra Universitetet i Agder hvor jeg ble uteksaminert i 2009. Da gikk ferden til Oslo med jobb iblant annet SpareBank 1 Markets og Telenor Inpli. Nå har jeg flyttet tilbake til Tønsberg og jobber i GSGroup AS i Sandefjord som prosjektleder. GSGroup er tilstede i flere land i Europa og leverer tjenester innen sensorer og programvare.

Fritiden liker jeg best å tilbringe med familie og venner. I tillegg er jeg glad i å bruke nærmiljøet og turmulighetene det gir med båtliv, hengekøyeturer, løping, sykkel og ski. Min motivasjon for å være med i styret i Econa er å bidra til en relevant organisasjon for medlemmene i Vestfold. Det innebærer å levere gode faglige påfyll, utvide horisonten og skape arenaer for nettverksbygging. 

Rune Lundring – styremedlem

Mitt navn er Rune Lundring og kommer opprinnelig fra Rørvik i Nord-Trøndelag. Bor nå sammen med samboer og to små barn i Tønsberg. Jeg er utdannet med Master of Science in Business/Siviløkonom i 2010 ved Handelshøgskolen i Bodø. Etter endt utdanning startet jeg å jobbe i Telenor Norge (TN), hvor jeg etter ulike stillinger i TN Bedrift, og jobber nå som Business Controller i TN Privat. 

Fritiden brukes med familien og aktivisering av barna, samt å være sosial med venner. Ellers så liker jeg fotball og forsøker jeg å holde meg i form. Min motivasjon for å være med i Econa, er å bidra til at vi tilbyr relevant innhold og er en arena for nettverksbygging.  

Salgsbetingelsene finner du her.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.