Se hvilke nye medlemsfordeler du får som nyutdannet

Velkommen til arbeidslivet! Som nyutdannet blir du en del av Econa Ung. Det gir deg flere relevante fordeler som vil dekke behovene dine i ny jobb.

Medlem i Econa Ung

Foto: Econa

Advokatene dine tar saken

Du har full tilgang til advokatkontoret. Det betyr at du får kostnadsfri juridisk rådgivning og advokatbistand på det som gjelder arbeidsforholdet ditt. Dette er den beste forsikringen du kan ha som nyutdannet økonom. 

Econas advokater er spesialister på arbeidsrett og skulle du havne i en uforutsett situasjon med arbeidsgiver har du mulighet til å få hjelp helt gratis. Da kan du konsentere deg jobben og alt som er nytt, samtidig som du vet at noen har ryggen din til enhver tid.

*Melder du deg ut, får du karantenetid ved neste innmelding – da må du vente i tre (3) måneder før du kan benytte deg av advokatkontoret.

Les også: Eksempler på hva Econas advokater kan hjelpe deg med

Karriere og lønn

I Econa Ung har du også full tilgang til vårt karrieresenter med dyktige eksperter på området. De kan være gode sparringspartnere som kan bistå deg som nyutdannet økonom. Regn med oss for alle spørsmål du ikke vil stille arbeidsgiver.

Benytt deg av våre eksperter på lønn, og markedets beste lønnskalkulator. Dette kan utgjøre store forskjeller. Og om seks måneders tid skal du kanskje i samtale etter endt prøvetid? Bruk oss allerede her! Sammen finner vi din markedsverdi.

Penger å spare

Vårt mål er å tilby deg som medlem de beste betingelsene i markedet på bank og forsikring. Vi har avtale med Danske Bank og Storebrand, og forhandler jevnlig for at du skal sikres best mulig rente og forsikringsvilkår.

I tillegg bør du absolutt sjekke ut de ulike rabattavtalene du har i medlemskapet ditt. 

Se alle medlemsfordeler for Econa Ung

Hva er Econa Ung, og hva betyr det for deg?

Econa Ung er for økonomer som er i sitt første til femte år i arbeid. Du har alle fordeler som i et ordinært medlemskap, men til redusert pris de første to årene. Se ulike medlemspriser.

Det arrangeres relevante arrangementer for Econa Ung i hele landet, slik du er vant til fra studietiden. Der vil du møte flere økonomer som er ferske i arbeidslivet, men også økonomer som har vært der du er i karrieren for øyeblikket. Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk og kan gi deg en stor fordel videre i karrieren.

Savner du studentgruppen fra skolen din? Fortvil ikke – nå er du en del av lokalavdelingene. Econa har lokalavdelinger over hele landet, akkurat som studentgrupper. De arrangerer lokale arrangement der du kan delta. Og for at du ikke skal gå glipp av disse tilbudene, vil nå du få lokale nyhetsbrev med alt av informasjon. Pluss egne nyhetsbrev fra Econa Ung.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Er du ikke ferdig med masteren din i 2021? 
Husk å oppdatere informasjon din på Min profil.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.