Siste nytt om ny forsikringsavtale for Econa-medlemmer​

Medlemmene våre har lenge etterspurt bedre medlemstilbud på forsikring. Vi vet hvor viktig et godt forsikringstilbud er for våre medlemmer. Derfor har vi lenge jobbet med å skape et godt og konkurransedyktig tilbud medlemmene våre fortjener.

I september kunne vi fortelle at Eika er valgt som ny forsikringspartner i Econa. Det innebærer at forsikringene i Storebrand flyttes til Eika Forsikring fra og med 1. januar 2023.

Les mer: Econa velger Eika som ny forsikringspartner​

Hva må jeg gjøre? ​

Eika tilbyr medlemmene i Econa gunstige og konkurransedyktige avtaler på både kollektive og individuelle forsikringer totalt. Byttet fra Storebrand til Eika skjer veldig enkelt – du som medlem trenger ikke å gjøre noen ting! Forsikringene dine i Storebrand blir automatisk overført til Eika med mindre du aktivt velger å reservere deg mot overføringen.

Fordeler med Eika forsikring​

Eika Forsikring tilbyr Econas medlemmer like gunstige og konkurransedyktige avtaler totalt som i Storebrand, i tillegg til en rekke andre fordeler. 

Rask og god rådgivning

Vi lanserer et eget Econa forsikringskontor slik at du raskt og enkelt kan komme i kontakt med en forsikringsrådgiver, uten lange ventetider og køer. Her snakker du med en rådgiver som kan hjelpe deg å finne de beste forsikringene for din livssituasjon. 

Gode avtaler for unge, familier og studenter

Vi vet at medlemmer som står tidlig i jobbkarrieren eller i en etableringsfase trenger gode og tilpassede forsikringstilbud. Derfor er vi glade for å lansere et eget tilbud for Econa Ung, Econa Ung Familie og Studentpakke. Ta kontakt med vårt forsikringskontor for mer informasjon om disse tilbudene. 

Gode rabatter

Som Econa-medlem får du tilbud om: 

  • 25% rabatt hvis du kjøper 1 individuell forsikring
  • 35% rabatt hvis du kjøper 3 individuelle forsikringer
  • Vilkårsgaranti i 1 år på både individuelle og kollektive forsikringer​​

Når skjer byttet til Eika Forsikring? ​

Alle medlemsforsikringene flyttes automatisk til Eika Forsikring 1. januar 2023, eller ved hovedforfall (den datoen forsikringen din fornyes). ​​

Hva om jeg ikke har forsikring i Storebrand? ​

Alle medlemmer i Econa får tilbud om forsikring i Eika Forsikring fra 1. januar 2023. Ta kontakt med Econa forsikringskontor for å få et tilbud som er tilpasset deg og dine behov. 

Lurer du på noe angående byttet? Finn svarene dine her.


For andre henvendelser, ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere på Econa forsikringskontor: Tlf: 22 82 80 00 eller forsikring@econaforsikring.no