Econa velger Eika som ny forsikringspartner

Fra 1. januar 2023 er Eika vår nye forsikringspartner. I første omgang videreføres dagens gode vilkår, samtidig som vi styrker tilbudet til unge og studenter.

Administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad, og administrerende direktør i Econa, Nina Riibe, er meget fornøyde med den nye samarbeidsavtalen.

Foto: Eika

Eika og Econa skal de neste årene samarbeide tett om å skape det beste kollektive forsikringstilbudet til våre medlemmer - både når det gjelder priser, vilkår og service.

Fra nyttår garanterer Eika at dagens vilkår videreføres for alle forsikringer. 

Samtidig blir studentforsikringen langt rimeligere, og vi lanserer en helt ny UNG-forsikring for alle under 35 år. Denne inneholder både innbo-, reise- og ulykkesforsikring og kan gjelde for deg eller for hele familien.

Du vil også bli betjent av et eget forsikringskontor. Skulle du trenge hjelp, vil du få bistand av spesialister på våre forsikringer. 

Nina Riibe, administrerende direktør i Econa, er meget fornøyd:

Vi gleder oss til å samarbeide med Eika om videreutviklingen av forsikringstilbudet til våre medlemmer. Vi lover å ha tett kontakt og jobbe direkte med Eika for å hele tiden tilby de beste løsningene i markedet.

Gode rabatter

Eika kommer til å tilby alle våre medlemmer gode rabatter på individuelle forsikringer. Det gis 25% rabatt med mulighet for ytterligere 10% hvis man kjøper tre eller flere forsikringer.

Vi får også en egen megler som passer på premieberegning for oss. Det tror vi skal gi lavere premie for alle våre medlemmer på sikt.

- Vi er veldig glade for at Eika Forsikring, i sterk konkurranse med andre leverandører, har klart å imøtekomme Econas ønske å levere markedets beste forsikringsløsninger, sier administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad.

Han fortsetter:

- Econa har hatt store forventninger på vegne av sine medlemmer, som er en meget attraktiv kundegruppe. Det er en stor glede å bli valgt som leverandør. Vi ser frem til et langvarig og godt samarbeid.

forsikring@econaforsikring.no eller tlf: 23 11 33 12

Automatisk flytting

Har du en Econa-forsikring hos Storebrand i dag, trenger du ikke å foreta deg noe som helst; alle forsikringene dine flyttes automatisk til Eika 1. januar 2023, eller ved hovedforfall. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan flytteprosessen blir og hvordan du eventuelt kan reservere deg (kun mulig for individuelle forsikringer). Derfor er det viktig at du går inn på Min profil og abonnerer på nyhetsbrevene våre.

Nina Riibe er sikker på at du som medlem vil få stort utbytte av den nye avtalen.

- Vi bytter leverandør for å sikre oss de beste forsikringsvilkårene. Det å eie releasjonen selv gir oss en unik mulighet til å videreutvikle forsikringstjenestene sammen med våre medlemmer, avslutter hun.

Se også: Nordea blir Econas nye bankpartner