Vidar Hansen: Kunsten å lese kroppsspråk

«Kunsten å lese kroppsspråk» handler om kroppsspråk og kommunikasjon. Både det å «lese» andre sitt kroppsspråk, men også hvordan ditt eget kroppsspråk påvirker deg selv og de rundt deg. Det å kunne lese andre mennesker sitt kroppsspråk vil gi deg en bedre forståelse av hva som «egentlig» blir sagt i en samtale, samt det vil kunne bedre dine relasjoner til de menneskene du omgås med.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vidar Hansen er regnet som Norges ledende kroppsspråkekspert. Vidar sin bakgrunn er fra politiet. I politiet har han jobbet blant annet som etterforsker, med spaning og etterretning, anti-terror og organisert kriminalitet. I 2010 fikk Vidar sammen med sin makker politiprisen for blant annet å ha pågrepet flest kriminelle i Norge.

Vidar har vært rådgiver for TV-serien "Kroppsspråk" som gikk på NRK1, og han har vært ekspertkommentator for TV2 ved de siste stortingsvalgene. Her analyserte og kommenterte han toppolitikernes kroppsspråk i TV sendte debatter.

I 2020 ga Vidar ut boka «Kunsten å lese kroppsspråk» sammen med Siri Lill Mannes. Boka ble raskt en bestselger og er ute i sitt femte opplag og har solgt over 15 000 eksemplarer. Vidar sier at kroppsspråk handler om å gjøre det rett slik at du kan fremstå slik du ønsker, og at du får formidlet din kunnskap og ditt budskap med troverdighet, trygghet og selvtillit. 

Vi starter Kl. 16:30 med vårruller, vin og sosial hygge.

 Vidar Hansen begynner sitt foredrag kl.17:00, som varer 1-2 timer avhengig av aktiviteten fra publikum 😊 Ta gjerne med deg en venn!

OBS: Bindende påmelding!