Vårfest og vinsmaking

Econa Rogaland har gleden av å invitere våre medlemmer til vår tradisjonsrike vinsmaking!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET.
Dersom du ønsker å stå på venteliste, send en melding til arr@econa.no.

Gaffel og Karaffel v/ Bjørn Erik Sandvaag serverer oss en 4-retters middag med nydelige viner som vil gi et fantastisk bekjentskap før sommeren. I tillegg vil arrangementet gi en ypperlig mulighet til å treffe både kjente og nye ansikt blant medlemmene våre. Dørene åpner kl.19.00.

Antrekk: Pent.

Eventuelle allergier må meldes ifra i kommentarfeltet ved påmelding. 

Påmeldingsfrist settes til 1.april. Av erfaring vet vi at dette er et populært arrangement, og her ryker plassene fort. Det presiseres at det er first come, first served – prinsippet som gjelder.

 

Kveldens meny:

- Champagne Roger Brun – 12 Liter Fyldig og delikat Champagne fra Grand Cru vinmarker. Lukter av modne epler, sitrus og nybakte boller. 

- Sashimi av Norsk Laks med misomayo
- UP – Ultimate Provence, Rosë, Provence, Frankrike, 3 Litere Verdens beste Rosévin! Akkurat slik det skal være, saftig, fruktig med duft av sommer.

- Grillet Asparges med Hollandaise
- Santenay «Les Hates», Rene Lequin-Colin, Burgund, Frankrike 6 Litere Skikkelig hvit Burgund, mineralsk med smørtoner og herlig fylde. Sammen med årets første asparges er du i himmelen. 

- Braiserte Oksekjaker med potetpuré
- San Roman, Maurodos, Toro, Ribera del Duero, Spania, 18 Liter Laget av Spanias beste vinmaker. Fyldig, rund og med en utrolig lengde. 

- Sjokoladeterte med kirsebær
- Fossa della Rosa, Giovanni Almondo, Piemonte, Italia Denne vintypen kalles brachetto og lages av rød muscat. Lett perlende og frisk, og en sikker vinner til sjokolade. 

Ved innloggingsproblemer eller problemer med påmelding ber vi dere ta direkte kontakt med post@econa.no

Dersom arrangementet er fullbooket og du ønsker å stå på venteliste, send en melding til arr@econa.no.