NM i økonomi 2024

Er du vår neste Norgesmester? Econa arrangerer NM i økonomi sammen med BDO, Dagens Næringsliv, Nordea og Söderberg & Partners. Meld deg på alene eller sammen med 1-2 studievenner og grip sjansen til å skinne, lære og nettverke som aldri før. Du trenger ikke være medlem for å kunne delta. Vi håper å se deg!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

NM består av 2 delfinaler og 1 finale:

  • Delfinale 1: 8. februar
  • Delfinale 2: 22. februar
  • Finale: 16. mars 

Du finner mer info om rundene lenger ned i teksten.

I NM får du bruke det du har lært på studiet til oppgaveløsning av reelle problemstillinger fra næringslivet. I tillegg får du knytte kontakt med representanter fra Econas samarbeidspartnere BDO, Dagens Næringsliv, Nordea og Söderberg & Partners. Kanskje en av disse blir din neste arbeidsplass etter studiet?

Blant premiene finner du 30.000 kr til vinnerlaget og muligheten til å presentere caset fra finaledagen hos en av våre samarbeidspartnere.  

Praktisk informasjon om påmelding:

Påmeldingen gjøres lagvis av lagleder. Hvert lag kan bestå av 1 til 3 deltakere. 

NB! Lagleder melder på sitt lag via påmeldingsknappen på denne siden. I kommentarfeltet skriver du navnet på laget, navn, e-post og telefonnummer på de andre deltakerne. Ikke skriv ditt eget navn en gang til. Velg et studiested fra nedtrekksmenyen. Skolen dere velger blir skolen som laget vil representere i NM. Det er dessverre ikke mulig å velge flere studiesteder, selv om noen på samme lag går på ulike skoler. Dersom dere ikke finner aktuelle skole, skriv skolens navn i kommentarfeltet.

Slik foregår rundene:

Delfinale 1: 8. februar

Flervalgsoppgaver med 40 minutter til rådighet. Oppgavene gjennomføres digitalt i tidsrommet mellom kl 08.00 og 19.00. Her velger lagene selv når de ønsker å gjennomføre runden.

Maksimalt de ti beste lagene fra hvert studiested kommer videre fra runde 1 og får mulighet til å delta i runde 2.

Delfinale 2: 22. februar

Oppgavene gjennomføres på eget studiested og leveres digitalt. Den lokale studentgruppen gir nærmere informasjon om hvordan runden gjennomføres rent praktisk. Følg med på ditt studiested sin Instagram for mer informasjon.

Fra runde 2 kommer totalt de ti beste lagene videre til finalerunden som arrangeres på Quality Hotel Hasle Linie i Oslo.

Finale: 16. mars

Finalerunde i Oslo hvor de ti beste lagene skal presentere caseoppgaver for jury og publikum. Blant publikum er representanter fra Econa, deltakere Econa Students årsmøte, juryen, og ansatte hos BDO, Dagens Næringsliv, Nordea og Söderberg & Partners. Kanskje du møter din fremtidige arbeidsgiver?

*Alle lagene som kommer til finalen vil få dekket reise, opphold og bankettmiddag.  

Les alt om NM i økonomi her