Mobilfotografering 2.0: Behandle bildene dine som en proff

Bli med på vår neste workshop og ta mobilfotograferingen til nye høyder! Etter mobilfotokurs i april, tar vi nå det neste skrittet og fokuserer på å lære å redigere bilder. Det spiller ingen rolle om du deltok på det forrige kurset eller ikke - alle er velkomne!

Tid og sted

  • Mandag 26. august
  • 16.00 - 21.00

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 18
  • Påmeldingsfrist: 20. august

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Dette kurset er designet for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne fotografer. Vi fokuserer på å hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og oppdage potensialet i mobilfotografering.

Vi vil dekke alt fra grunnleggende redigering til mer avanserte teknikker, alt i løpet av en fem timers workshop inkludert en velfortjent matpause.

Utstyrslisten er enkel - bare ta med mobiltelefonen din! Sørg for at den er fulladet og har nok ledig minne til å ta opp alle dine kreative øyeblikk. Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære, utforske og forbedre dine mobilfotograferingsferdigheter!

Og det beste av alt? Prisen er gratis for medlemmer og kun kr 300 for ikke-medlemmer, inkludert mat.

Bare gi oss beskjed om eventuelle allergier når du melder deg på.

Om kursholderen

Bjørn Joachimsen har jobbet som fotograf i profesjonell sammenheng siden 1997 og er en av landets mest erfarne kursholdere/veiledere innen fotografi. Han arbeider innen de fleste fotografiske sjangere, slik som dokumentar, portrett, arkitektur, landskap, makro, reklame og kunstfoto. Bjørn er kjent for sin entusiasme og sitt engasjement innen fotografi og bruker mye av sin tid til å dele kunnskaper innen det meste som har med fotografi å gjøre. Du kan lese mer om kursholder Bjørn Joachimsen her

Bindende påmelding. Ved avmelding refunderes ikke egenandelen.

Sted publiseres senere.