Hvordan kan du bli en mer robust leder?

Hvordan reagerer du på stress og personlig kritikk, og i møte med utfordrende kolleger, krevende kunder, og i andre situasjoner der du trenger å stå opp for deg selv? Hvor raskt henter du deg inn igjen etter slike opplevelser, og hvor godt sover du om natten etterpå? Kan du tenke deg å bli bedre til å bevare roen og til å håndtere slike situasjoner?

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

I et innlegg på Econa-konferansen i november kom Eva Joly og Nina Witoszek inn på at Norge trenger mer robuste ledere, og spesielt ledere som tåler å bli utfordret og ikke omgir seg kun med ja-mennesker, som står stødig i uvær og ikke lar seg presse/påvirke av ulike særinteresser.

Robusthet er en mental ferdighet som kan trenes. Det handler om motstandskraft og evnen til å beholde psykisk styrke og helse til tross for stress og påkjenninger. I dette møtet vil du få konkrete råd og øvelser som kan hjelpe deg å styrke din motstandskraft.

Vi får besøk av Bente Aksnes og Cecilie Steenland fra Fønix Kompetanse AS. De er begge coacher og erfarne fasilitatorer med evne til å engasjere og utfordre på en positiv måte. Bente Aksnes er coach og veileder fra Høyskolen i Oslo og Akershus og har mer enn 20 års erfaring som prosess- og prosjektleder. Hun har i tillegg 15 års erfaring fra idrettspolitikken; som styremedlem og visepresident i Norges Håndballforbund, og nå styremedlem i det europeiske håndballforbundet, EHF.

Cecilie Steenland er Master of Arts in Applied Coaching fra University of Derby Corporate i England og er én av fire i Norge med master i coaching. Hun har i over 15 år jobbet som leder, prosjektleder og koordinator i inkassobransjen. Cecilie har sittet to perioder i styret ICF Norge (International Coaching Federation) og var aktiv i arbeidet for en felles coachingstandard i regi av Standard Norge.

Mat og mingling fra kl 17.00