Champagne og sjokolade hos Craig Alibone Pâtisserie

Bli med oss for en kveld med 'bobler med en tvist' hos Craig Alibone Pâtisserie. Under smakingen vil sommelier, Alex Vandenabelle, vise oss hvordan man lager en klassisk cocktail. Vi skal smake på noen nydelige bobler kombinert med fantastiske håndlagde sjokolader.

Tid og sted

  • Torsdag 6. juni
  • 18.00 - 21.00
  • Craig Alibone Pâtisserie
  • Torvgata 1
  • 8006 BODØ

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 300,-
  • Ikke medlem: 600,-
  • Student medlem: 200,-
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 23. mai

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

champagne

Begrenset antall plasser, så meld deg på så fort som mulig og gled deg til en trivelig kveld.

Vel møtt!