Champagne og sjokolade hos Craig Alibone Pâtisserie
Bli med oss for en kveld med 'bobler med en tvist' hos Craig Alibone Pâtisserie. Under smakingen vil sommelier, Alex Vandenabelle, vise oss hvordan man lager en klassisk cocktail. Vi skal smake på noen nydelige bobler kombinert med fantastiske håndlagde sjokolader.
Kursdetaljer
Velg tid og sted
Tid og sted
- Torsdag 6. juni
- 18.00 - 21.00
- Craig Alibone Pâtisserie
- Torvgata 1
- 8006 BODØ
Priser, plasser og frister
- Medlem: 300,-
- Ikke medlem: 600,-
- Student medlem: 200,-
- Ledige plasser: 0
- Påmeldingsfrist: 23. mai
Kontaktperson
- Ida Marie Knutsen
- Tlf: 99109625
- ida.m.knutsen@nord.no
Påmelding
Begrenset antall plasser, så meld deg på så fort som mulig og gled deg til en trivelig kveld.
Vel møtt!