Burgund-smaking

Econa Bergen inviterer til Burgund-vinsmaking. Vi har igjen vært heldige å få Ove Botnevik til å guide og smake oss gjennom et nytt vinområde.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Burgund-smaking I Burgund er det lange tradisjoner med å lage kvalitetsvin. Gjennom over 1000 år har Burgund utviklet seg til å bli et vinområde hvor betydningen av jordsmonn, mikroklima og alt som ligger i begrepet «terroir» kommer klart til uttrykk. Hvis vi bruker litt tid på å bli kjent med ulikheter i geografi, jordsmonn og vinstiler i ulike kommuner innenfor Burgund, vil vi raskt finne ut at variasjonen er stor og det åpner seg en ny verden av spennende viner. Den som leter vil finne ut at i Burgund finnes kvalitetsvin i alle prisklasser.

På smakingen vil vi gi innblikk i Burgunds historie som vinområde, presentere kommuner og vinområder. Vi vil smake karakteristiske rødviner fra de beste vinområdene i Burgund. Vi vil anbefale gode burgundere, ut fra kvalitet og pris, som kan kjøpes på Vinmonopolet. 

Det vil bli lett servering etter vinsmakingen.

NB!  Ingen refusjon etter påmeldingsfristen.