Bli med på inspirasjonstur til Hovedredningssentralen

Econa inviterer deg til en inspirerende tur til Hovedredningssentralen! Bli med oss for å utforske deres nye operasjonssenter, lære om deres tjenester og delta i en samtale om effektiv ledelse i krisetider – alt mens vi nyter god mat underveis. Dette blir en fantastisk mulighet til å lære, vokse og bli inspirert.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Besøk Bodøs Beste er et konsept der Econa Nordland inviterer medlemmene til å oppdage byens skjulte perler – bedrifter som har kompetanse, prosesser eller produkter som skiller dem ut fra tusenvis andre og som er ledere i sine markeder.

Denne gangen får vi omvisning på HRS sitt nye operasjonsrom, presentasjon av funksjoner og tjenester og dialog om effektiv ledelse i krisetid. Det blir også servert mat under arrangement.

Hovedredningssentralens primærvirksomhet er ledelse og koordinering av redningsaksjoner innenfor det norske søk- og redningsansvarsområdet. Hovedredningssentralen har overordnet ansvar for søk- og redningsaksjoner. Deres jobb er samfunnskritisk, særlig i Norges lengste fylke. HRS i Bodø har langt erfaring med å jobbe i en hektisk hverdag og har særkompetanse innenfor koordinering, planprosesser og prosjektledelse.

HRS sin erfaring med samhandling, leveranse av kritiske tjenester og digitalisering kan være god inspirasjon for oss alle. Gjennomføringen forutsetter at det ikke skjer noen redningshendelser.

Vel møtt!

Du finner HRS her.