Standup med Adam Schjølberg på Blå Grotte

Med skyhøye hæler plantet stødig i scenegulvet tar Adam for seg stoltheten ved å være førti, femi og mann.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Econa Østfold inviterer alle medlemmer til standup-kveld på Blå Grotte i Fredrikstad!

Adam Schjølberg setter skapet på plass

"Som homo føler jeg at jeg står forvirret midt mellom klassisk 40-års krise som mann, men med en kvinnes mentalitet til å takle den. Der den ene siden av meg har løpetights som hverdagsantrekk og startet med yoga for å finne meg selv. Mens den mandige delen kjenner på trangen til å gjennomføre Birken, være singel og sniffe kokain på utesteder med 25-åringer. Og siden testosteronnivået hos menn visstnok synker årlig etter fylte førti, er jeg oppriktig bekymret for at jeg nå skal bli mer homo for hvert år som går. Det er utrolig slitsomt å skulle våkne opp hver dag med trang til å synge musikallåter når lyden som kommer ut høres mer ut som noe fra siste albumet til Mayhem. Bare fordi jeg prøver å reise meg opp av senga."

Program:

Vi møtes til mingling i foajéen på Blå Grotte fra kl. 18:00 til et glass musserende og snacks. Selve forestillingen begynner kl. 19:00.

Påmeldingen er bindende og vi ønsker tilbakemelding innen påmeldingsfristen ved forhindret oppmøte.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.