Slik tar du knekken på hersketeknikker

Har du kjent på følelsen av å bli tråkket på? Blitt avkledd eller sittet igjen med en vond følelse av at noen har oppført seg på en måte som vipper deg av pinnen? Siw Bergsås skal snakke om hersketeknikker. Hun gir eksempler på typiske hersketeknikker, og gjør de levende med egne erfaringer. Hun gir også tips og råd om hvordan håndtere herskere.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Har du kjent på følelsen av å bli tråkket på? Blitt avkledd eller sittet igjen med en vond følelse av at noen har oppført seg på en måte som vipper deg av pinnen? Du er ikke alene. Mange er omgitt av ulike typer hersking. Her kommer et kræsjkurs i hersketeknikker: hvordan kan du avdekke herskeren, avvæpne den, og sende herskingen i retur.

Siw Bergsås skal snakke om hersketeknikker. Hun gir eksempler på typiske hersketeknikker, og gjør de levende med egne erfaringer. Hun gir også tips og råd om hvordan håndtere herskere.

Før du logger deg på, tenk igjennom situasjoner der du er blitt usatt for hersketeknikker, men ikke gjorde noe. Neste gang skal du være bedre forberedt! De siste 15 min diskuterer vi spørsmålene som har kommet i chatten. 

Siw Bergsås har lang erfaring fra finansbransjen som leder og lagbygger. I tillegg har hun engasjert seg som spaltist i lokal og nasjonal presse om ulike samfunnstemaer. Siw skriver artikler om temaer som beveger og som kan være krevende å snakke om. Ting som vi kanskje er litt ubevisste, eller som vi foretrekker å skyve under teppet.