Slik får du jobben – og slik mister du den igjen

I dette foredraget får du rådene som gir deg et forsprang i jobbsøkerprosessen, og hvordan du får best avkastning på ditt talent. Etter kurset skal du være mer bevisst på hvordan du skaffer deg en profesjonell profil og en solid merkevare som er attraktiv gjennom hele karrieren.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Om du søker jobber eller allerede har fått jobb, er dette et foredrag du absolutt ikke vil gå glipp av. Kristin Ølberg, karriererådgiver i Econa, vil gi deg verktøyene du trenger etter hvor du er i prosessen.

Foredraget vil være delt i to deler:

- Jobbsøkerprosessen – tips til CV, søknad og jobbintervju

- Hvordan utvikle dine styrker og kjernekompetanse i jobben

I løpet av kurset vil Kristin gå gjennom hva du bør trekke fram i din cv og jobbsøknad. Det er faktisk ikke alltid den beste karakteren som vil skille deg ut. Kristin forklarer deg hvordan du gjør dette, og hvordan en CV og jobbsøknad bør henge sammen.

For dere som allerede har fått jobb vil den andre delen være gull verdt. Hvordan er det egentlig i arbeidslivet? Her vil du bli dratt gjennom ulike øvelser, verktøy og modeller for refleksjon og videre utvikling. Du vil gå derfra med en helt annen refleksjon om hva du er god på, og hva du kanskje må jobbe mer med. 

Målet med kurset er at du står sterkere i prosessen før, men også når du har landet jobben. Hvordan skal du bli en arbeidstaker sjefen ikke vil miste. For det er ikke bare økonomien som skal vokse.

Kristin ønsker seg gjerne spørsmål underveis, men hun vil stå igjen for spørsmål etter foredraget. Hun vil også være til stede på Econa sin stand tirsdag 21. mars.

NB: Det blir servert mat og drikke underveis. Derfor er det bindende påmelding. Skriv gjerne allergier ved påmelding.

Om Kristin Ølberg:

Kristin Ølberg

Kristin er karriererådgiver i Econa, og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri.

Kristin har en Master of Management fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.