Minigolf med OsloMet!

Et nytt semester er endelig i gang, og i den anledning har Econa OsloMet gleden av å invitere til en sosial ettermiddag med minigolf på Oslo Camping torsdag 9. februar.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Oslo Camping er en klassiker for de fleste første – og andre og tredje – Tinder dates. Hvis du tidligere ikke har brakt din framtidige make hit hen, får du nå anledningen til å gjøre en del øving i forveien! Foruten det, vil dette være en ypperlig anledning til å møte nye mennesker og pleie sosiale relasjoner. Finn frem ditt konkurranseinstinkt og forbered deg på en real test av dine golfferdigheter!

Minigolfen vil ta sted innendørs i Møllergata 12. Arrangementet starter kl. 18:00 med servering av pizza og drikke etterfulgt av at vi deles inn i grupper og spiller en runde minigolf på 18 hull. Avslutningsvis vil det kåres en seierherre eller en seierdame. Bli med oss på en fortreffelig aften!

Det er 20 års aldersgrense ved Oslo Camping etter kl. 18:00 grunnet alkoholloven, derfor må du være fylt 20 år for å kunne delta på dette arrangementet. Det er bare 30 plasser tilgjengelig, så meld deg på før det er for sent! Vi ser frem til å se deg!

NB: Gratis for alle Econa-medlemmer, og 350 kroner for ikke-medlemmer. For de som ennå ikke er medlem av Econa, så anbefaler vi å bli det nå, da dette kun koster 150 kroner i semesteret (for studenter)! Da vil du få mulighet til å delta gratis på våre arrangementer og du får tilgang til våre medlemsfordeler (lav boligrente, gode forsikringstilbud, andre gode rabatter, karriererådgivning m.m.)! Meld deg inn her!