Klatrekurs - Innføringskurs med mulighet for brattkort

Få en høydare med Econa Bergen, klatrekurs med mulighet for brattkort. Dyktige instruktører fra Bergen Klatreklubb ledere deg inn i klatringens verden.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Etter endt kurs vil du være i stand til å klatre og sikre på topptau og led på innendørsvegger, og med litt erfaring vil du også kunne klatre sikkert på tilrettelagte ruter ute.

Kurset går tirsdag og torsdag kl.1730-2130. Vestveggen ligger i Åsane Arena rett bak Vestlandshallen. Ta med vanlig treningstøy, matpakke og drikke. Alt klatreutstyr får du låne i hallen dersom du ikke har selv. Det kan være litt kjølig i Vestveggen så det er lurt å ta med varme klær.

Etter endt kurs vil du ha mulighet til å klatre i anlegget gratis i to uker (inkludert gratis leie av utstyr). Innen disse to ukene kan du ta selve Brattkorttesten eller Topptaukorttesten som vil foregår i Vestveggen. Dersom du består denne testen vil du ha muligheten til å bestille deg Brattkort eller Topptaukort. Merk at selve kortet ikke er inkludert i kursavgiften. Det koster kr. 200,- og må bestilles i etterkant.