Karriere og omstilling: hvordan håndtere usikkerheten og ta gode valg?

Arbeidslivet er i stadig endring, og vi må lære å håndtere usikkerhet i mye større grad enn før. Hvordan klare da å ta gode og riktige valg når man samtidig føler seg utrygg i prosessen, og hvordan styre sin egen karriere og unngå at omstendighetene gjør det for oss? For jobben er en viktig og stor del av livet vårt!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Karriereveien er ikke like lineær som før og undersøkelser viser at vi i gjennomsnitt bytter jobb mer enn 10 ganger ila et arbeidsliv. Noen ganger velger vi det selv, andre ikke. Omstilling er blitt den nye normalen, og mange opplever å bli sagt opp, permittert eller flyttet i en ny rolle.

Bli med på webinar og få hjelp til å forstå prosessene vi går gjennom når vi møter frivillige eller ufrivillige endringer i karrieren, og få hjelp til å både utvikle din evne til å håndtere usikkerhet, og lære stegene til gode karrierevalg.

Om karriereteamet i Econa:

Karriererådgiver i Econa Kristin Ølberg

Kristin Ølberg

Foto: Econa

Kristin Ølberg er fagansvarlig og karriererådgiver i karrieresenteret i Econa og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri. Kristin har en Master of Management grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, karriererådgiver

Foto: Econa

 


Kristina Robinot-Chapon er karriererådgiver i Econa og har lang erfaring med prosjektledelse og markedsføring i Frankrike og Norge, og gjorde et karriereskifte for å jobbe som coach og karriererådgiver. Kristina har en Master innen markedsføring, kommunikasjon & salg fra Toulouse Business School i Frankrike.