Idioten av Dostojevskij på Kilden

I Idioten møter vi Fyrst Mysjkin, en tvers gjennom god person, en Jesus-skikkelse, med tro på tilgivelse, tillit, vennlighet og det rene i mennesket. Etter en tid i fjellandet Sveits vender han hjem til et kaldt og kynisk Russland, hvor hans godhet utnyttes og latterliggjøres, og hvor han raskt anses å være en idiot.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Tross hans fattige fremtoning blir Fyrst Mysjkin tatt imot av den russiske overklassen, hvor løgnene florerer og innflytelse, sex og penger er det alle søker. Vel, alle unntatt Fyrst Myskjkin, som snart skal vise seg å forandre livene til menneskene rundt seg for alltid.

Idioten er et av hovedverkene til en av historiens aller største forfattere, nemlig russeren Fjodor Dostojevskij. Det er en religiøs og filosofisk bok om moral, menneskets vesen, skapelsen og meningen med livet

Program:

Vi møtes til mingling i teatersalongen fra kl. 18:00 til et glass musserende og snacks. Det vil komme noen fra Kilden som forteller noe om forestillingen eller om Kilden. Selve forestillingen begynner kl. 19:00.

Gi beskjed hvis medlemmet eller gjesten er under 30 år siden de har egne priser. Mellomlegget blir refundert.

Fullpris inkl. musserende og snacks er 645,-