Karrieredag: Dine Jobbsøkerverktøy

Vi inviterer deg til å delta på vårt heldagsarrangement med varierte karrieretemaer. Benytt sjansen til å lære fra vårt dyktige karriereteam, og forbedre dine verktøy for din karrierereise.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Å finne seg en ny, og riktig, jobb kan være utfordrende. Du må være bevisst egne preferanser og styrker, og lære gode jobbsøkerverktøy og strategier. «Dine Jobbsøkerverktøy» er en interaktiv karrieredag fylt med temaer knyttet til din karrierereise. Gjennom erfaringsutveksling mellom deltakere og personlig veiledning fra våre dyktige karriererådgivere vil du få mulighet til å skreddersy det du lærer med dine behov.

Under arrangementet vil vi se på følgende temaer:

  • Dine preferanser
  • CV, Søknad & LinkedIn
  • Intervjuteknikk

Mat og drikke blir servert gjennom hele dagen.

Vi kommer til å jobbe med ditt innhold, så husk egen datamaskin!

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før påmeldingsfrist. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Om karriereteamet i Econa:

Portrett av Kristin Ølberg i Econa

Kristin Ølberg, Fagansvarlig karriere

Foto: Econa

Kristin Ølberg er fagansvarlig og karriererådgiver i karrieresenteret i Econa og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri. Kristin har en Master of Management grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, karriererådgiver

Foto: Econa

 

 


Kristina Robinot-Chapon
er karriererådgiver i Econa og har lang erfaring med prosjektledelse og markedsføring i Frankrike og Norge, og gjorde et karriereskifte for å jobbe som coach og karriererådgiver. Kristina har en Master innen markedsføring, kommunikasjon & salg fra Toulouse Business School i Frankrike.

Fabian Hjelde, karriererådgiver

Foto: Econa

 

 

Fabian Hjelde er karriererådgiver i Econa og har bred erfaring som HR- og sikkerhetsrådgiver i Nederland og Norge. Fabian har en Master i organisasjonspsykologi fra Vrije Universitet i Nederland.