Bli med på topptur-/randohelg til mektige Jotunheimen! Opplev Fondsbu på vinteren

Sport og Fritid inviterer til topptur-/randohelg til mektige Jotunheimen! Opplev fjellene rundt Fondsbu på vinteren og samtidig lær mer om trygg alpin skiferdsel. Vil du bli med oss på en aktiv og sosial helg?

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Bli med på en vinterhelg med base på Fondsbu der du vil oppleve flotte naturopplevelser i kombinasjon med nettverksbygging og sosialisering, med personer med økonomibakgrunn. Vi planlegger en innholdsrik tur hvor vi reiser til Fondsbu på fredagen. Siste etappe blir med beltebil. Lørdag og søndag blir det praktisk læring på topptur ute i fjellene rundt Fondsbu. Vi har leid inn guider som vil sørge for varierte og trygge turer.

Hvem passer toppturkurset for?

Dette kurset er rettet mot ski- og brettkjørere som ikke har så mye tidligere erfaring med topptur og de mer erfarne. Dette vil si at du ikke trenger å ha forkunnskaper om topptur fra før, men det er en forutsetning at du har kjørt på alpint/telemark eller brett tidligere og er i god fysisk form.

Vi har holdt av 35 sengeplasser på Fondsbu.

Terrenget rundt Fondsbu er fantastisk for randonneturer, her kan vi starte turene fra dørstokken. Fondsbu er også kjent for sitt gode kjøkken med utsøkte lokale råvarer som basis for all mat. Les mer om hytta her.

Prisen er kr 3 349,- pr. person for medlemmer, kr 5 649,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer transport tur/retur Oslo-Fondsbu, guide til to turer, overnatting, frokost, lunsj og middag. Sengetøy og håndkle kan leies for 150 kr pr sett.

Vi anbefaler deltakere å bruke eget utstyr hvis man har det, de som vurderer å kjøpe eller leie må gjøre dette før turen. Utstyr du må ha med er toppturpakke med ski, staver, støvler og feller. Det er også viktig at alle har med skredsøker, spade og søkestang. Er det lenge siden du har brukt utstyret ditt, så sjekk det på forhånd.

Program:

Fredag 10. mars

Det settes opp felles transport fra Oslo bussterminal fredag 10. mars. Oppmøte vil være kl. 12:00 og avreise kl. 12:30. Bussen kjører oss til Tyin hvor vi bytter til beltebil siste etappe til Fondsbu. Ved ankomst Fondsbu vil det blir servert middag.

Lørdag 11. mars

Vi spiser frokost og smører niste før vi møter guidene og er klare for en dag i fjellet med spennende opplevelser. Vi tar forbehold om at vær og forhold kan medføre endringer i turplanen. Lørdag kveld vil det bli servert en treretters middag, samt felles hygge med alle deltakere etter maten.

Søndag 12. mars

Vi spiser frokost og smører niste før vi møter guidene utenfor hytta klar for en fin dag i fjellet. Guidene vil ta oss med på en flott tur med mye praktisk læring. Vi tar forbehold om at vær og forhold kan medføre endringer i turplanen. Søndag returnerer vi til Tyin med beltebil kl. 16:15 og videre med buss til Oslo etter det. Ankomsttid i Oslo er avhengig av trafikk, men vi tar sikte på kl. 21:30.

Vi mener at vi har funnet en destinasjon hvor det er mange muligheter for alle og enhver – vi håper derfor at dere vil være med oss på en helgetur du sent vil glemme.

Frist for påmelding til turen: søndag 5. februar 2023
Merk at påmeldingen er bindende

Vennligst oppgi mobilnummer og e-post ved påmelding for at arrangøren kan kontakte dere før og under turen med nødvendig informasjon.

Les gjennom dette dokementet nøye før påmelding

 

Vennligst oppgi dette i kommentarfeltet ved påmelding: 

  • Allergier eller matbehov
  • Navn og kontaktinfo på gjest
  • Ferdighetsnivå på ski/brett (Nybegynner, Viderekommen, Avansert)

Kontaktpersoner for turen:

Maria Sallay Dyrbek Kamara - mail: maria_sallay@hotmail.com - tlf: 415 51 286

Rune Godtland - mail: rune.gotland@gmail.com - tlf: 982 60 358

Christian Løvstad - mail: christian.lovstad@me.com - tlf: 482 18 983

Det lønner seg å være medlem. Meld deg inn i Econa og få medlemspris på denne turen og alle fremtidige arrangementer. Klikk her for å bli medlem!