Vinsmaking

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til Econa Rogalands tradisjonsrike årlige vinsmaking! Sett av fredag 25. november, da Econa Rogaland avholder den årlige vinsmakingen på Det Stavangerske Klubbselskap. Tradisjonen tro blir det først en felles vinsmaking, etterfulgt av en tre-retters middag. I år er fokuset på viner som passer til norsk julemat. Dere får dermed en unik mulighet til å identifisere gode kjøp før jul.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Påmeldingsfrist settes til 18.november. Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en plass! Medlemmer kan ha med seg 1 gjest. 

Kvelden blir som følger:

Viner med Camilla Tufte (Better Wines) og Bjørn Erik Sandvaag (Gaffel og Karaffel), og mat ved Christophe Samijn (Det Stavangerske Klubbselskap).

  •  Aperitif: Champagne Mandois NV, Mandois Brut Origine 4,5 Litere

  • Vinsmaking i salong med viner som passer til julemat :
       o Sancerre 2021, Paul Prieur & Fils, Loire, Frankrike – Perfekt følge til        Lutefisk og Juletorsk
       o Château de Segries Lirac 2020, Rhöne, Frankrike – Strålende vin til Ribbe
       o Barbaresco 2018, Produttori del Barbaresco, Piemonte, Italia – Nr. 1 rødvin til Pinnekjøtt

  •  Kveldens meny:
       o Vitalla Tonnato
          Roero Arneis Bricco delle Ciliegie 2021, Giovanni Almondo, Piemonte
       o Ovnsbakt Kveite med Hollandaise
          Santenay Sous La Roche 2019, Rene Lequin-Colin, Burgund, 9 Litere
       o Lammesadel med høstsopp og potetpuré
          Mauro 2019, Bodegas Mauro, Ribera del Duero, 18 Liter
       o Ovnsbakt Rødkittost med tilbehør
          San Roman 2017, Bodegas Maurodos, Toro, 18 Liter
       o Kaffe, Konfekt & Viner til overs serveres i salongen