Sommeravslutning for medlemmene i Econa Telemark med gjester

Styret i Econa Telemark inviterer til årets sommeravslutning med middag hos Kasserulla (Spiller ingen kasserolle) og til å overvære den lenge etterlengtende forestillingen "Herøya 1943" under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT).

Tid og sted

  • Onsdag 15. juni
  • 18.00 - 23.00
  • Kasserullas hage
  • Crøgerlia Porsgrunn

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 300,-
  • Ikke medlem: 500,-
  • Student medlem: 300,-
  • Ledige plasser: 2
  • Påmeldingsfrist: 14. juni

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi møtes i Kasserullas Hage i Crøgerlia 28 til 3-retters middag, før vi litt senere på kvelden går bort til Sjøfartsmuseet for å oppleve Grenland Friteater sin utendørsforestilling «Herøya 1943».

Vi satser på godt vær og god stemning, og håper at mange av være medlemmer fra vårt langstrakte fylke ser gleden og nytten av det sosiale nettverket som dannes ved å treffes og å være mye sammen med andre blant medlemmene våre!

Litt mer om forestillingen:

Herøya 1943 forteller historien om det dødelige amerikanske bombeangrepet 24. juli 1943 og det som ledet opp til det – Hydros samarbeid med Nazi-Tyskland om byggingen av lettmetallindustri på Herøya.

Hva skjer med samfunnet som blir lokket eller tvunget inn i det fatale rustningseventyret? Vi følger ansatte og tvangs-arbeidere på lettmetall-anlegget til Norsk Hydro og I.G. Farben på Herøya, ansatte og besøkende ved Hydros representasjonsbygg Admini og soldater i SS Vaktbataljonen som bevokter anlegget.

Herøya 1943 følger tråden fra Meierislaget 1933 og lages med et stort ensemble bestående av både profesjonelle og amatører. Herøya 1943 er andre del av trilogien som regissør og manusforfatter Tor Arne Ursin arbeider med om de politiske og sosiale konfliktene i Porsgrunns-samfunnet gjennom de mest dramatiske årene i vår historie.

Velkommen skal dere være, og håper vi ser både gamle og nye medlemmer med gjester. Dette arrangementet koster kr. 300 for medlemmer og kr. 500 for gjester. Hvert medlem kan ta med seg 1 gjest. Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn her: https://www.econa.no/bli-medlem 

Vi gleder oss til nok en hyggelig sommerkveld for våre medlemmer med gjester. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.