Ost- og vinsmaking på Eiker gårdsysteri

Velkommen til høstavslutning med Econa Buskerud på Eiker gårdsysteri. Her vil vi få muligheten til lære om Eiker gårdsysteri, og vi får selvfølgelig smake på ostene deres. Vi har også invitert Bjørn Sanden, kokk og sommelier, til å guide oss gjennom en rekke viner i flere farger denne kvelden. Ta med deg din kjære eller en venn og bli med.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

For Eiker gårdsysteri er god dyrevelferd veldig viktig og alle som tar turen til dem kan se at dyra trives! Når du ser ned i fjøset ser du raskt at dyra er preget av ro og harmoni. Trivsel er en meget viktig faktor i forhold til produksjonen, noe som gjenspeiler seg både i god kvalitetsmelk og velsmakende oster, som blant annet har vunnet flere gullmedaljer fra «Norsk Gardsost», ved deltagelse i Det Norske Måltid, og ikke minst osten Holtefjell XO som fikk bronse i WORLD CHEESE AWARD 2014!

Bjørn Sanden skal introdusere oss for viner som akkompagnerer ostene vi får smake. Han er født og oppvokst i hotell- og restaurantbransjen, og kjenner ostene til Eiker gårdsysteri godt.

Det vil bli satt opp buss fra Drammen sentrum. Nærmere informasjon om dette vil bli sendt til de påmeldte. Gi beskjed om du ønsker busstransport eller kommer deg dit på egenhånd i kommentarfeltet ved påmelding.

Vel møtt!