NM i økonomi 2022

Velkommen til årets studentbegivenhet! Gjennom et NM i tre runder skal vi kåre landets beste økonomistudenter. Meld deg på!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

VIKTIG! Lagleder melder på laget sitt og skriver lagnavn og navn på deltakerne i kommentarfeltet.

 

Maks tre (3) studenter per lag og velg ett studiested fra nedtrekks menyen, dette blir skolen som laget representerer. (Dere kan ikke velge flere studiesteder, selv om dere går på forskjellige skoler).

Det finnes mange gode grunner til å delta i det årlige NM i økonomi. Ikke bare får du muligheten til å trene på oppgaver du faktisk møter i en jobbsøkerprosess, men du får også muligheten til å delta med venner, teste dine samarbeidsevner, teste dine presentasjonsevner og din generelle kompetanse innenfor grunnleggende økonomi. Ikke minst kan du være med i konkurransen om å vinne en premie på hele 30 000 kroner.

Runde 1 - 23. februar

Kvalifiseringsrunde med flersvarsoppgaver – Her gis det ca 1 time til rådighet og oppgavene er levert av UHR – Universitets- og høgskolerådet. Oppgaven gjennomføres digitalt mellom 11.00 og 18.00

Runde 2 - 9. mars

Caseoppgaver fra BDO – Her skal dere jobbe med caseoppgaver som gjennomføres på de ulike studiestedene og leveres digitalt.

Runde 3 - 1. april

Finalerunde med fag- og caseoppgaver levert av Danske Bank – Her starter dagen med de ti beste lagene som skal presentere case. Det blir en full dag på konferanse-hotell etterfulgt av bankett og superfinale.

Viktige datoer for NM 2022!

07.01.22 – Påmeldingen er åpen

23.02.22 – Runde 1 gjennomføres

09.03.22 – Runde 2 gjennomføres

01.04.22 – Finaledag

NM i økonomi arrangeres av Econa i samarbeid med Danske Bank, BDO og Dagens Næringsliv.

*Alle lagene som kommer til finalen vil få dekket reise, opphold og bankettmiddag.