'…like til Betlehem' på Kilden

I 35 år har Asbjørn Arntsens julemusikal «…like til Betlehem» blitt spilt på ulike scener i Kristiansand og rundt omkring i Norge. Nå blir denne tradisjonsrike og folkekjære forestillingen endelig satt opp i Kilden, som årets juleforestilling.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Asbjørn Arntsens musikal med de kjente og kjære melodiene starter i Nasaret. Benjamin og Daniel leker og Rabbineren underviser ungdommene i de gamle skriftene. Maria er også der. Hun skal troloves med Josef, snekkeren i Nasaret. Maria får englebesøk, og dette får dramatiske følger. Fortellingen tar deg også med til skumle og spennende scener fra Kong Herodes sitt slott, vi opplever en kald natt på Betlehemsmarken og ender ved stallen i Betlehem der stallfamilien får oppleve et stort under.

«…like til Betlehem» startet som en enkel juleavslutning på Lovisenlund skole i 1985 og har utviklet seg til en helaftens musikalforestilling som har blitt en publikumsfavoritt. Når forestillingen settes opp i Kilden, er det som en samproduksjon mellom Kilden Teater og Stiftelsen Like til Betlehem. Den involverer barneskuespillere, ungdomsskuespillere, solister, profesjonelle sangere og dansere og nydelig musikk som sammen skaper en flott førjulopplevelse for hele familien.

Program:
Vi møtes kl 16:30 i teatersalongen hvor barna får en godtepose og kake/kaffe til de voksne. Det kommer også noen fra Kilden for å forteller litt om Kilden etter forestillingen. Selve forestillingen begynner kl 17:30

  • Medlem under 30 år: kr 50
  • Gjester under 30 år (inkl. barn): kr 75

Viktig! Alle betaler full pris (125,-/175,- ved påmelding) Medlemmer og gjester under 30 år vil få refundert det overskytende beløpet i etterkant. Oppgi derfor alder på alle i kommentarfeltet ved påmelding.