Julemiddag på Boen Gård

Velkommen til Econas julemiddag 2022! I år som i fjor, har Econa Kristiansand gleden av å invitere til en kveld på magiske Boen Gård. Det blir tre-retters middag med 2 glass vin inkludert (ev. alkoholfritt alternativ).

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Julemiddag

Julemiddagen 2021 ble lagt til Boen Gård, og vi fikk så gode tilbakemeldinger at vi ønsker å gjenta suksessen. Kanskje kan dette bli en fast tradisjon.

Les mer om Boen Gård her!

Informasjon om transport:

Vi vil sette opp taxi-transport tur/retur Kristiansand som man også kan melde seg på. Her kommer en ekstrakostnad per person på 150kr, som Vippses til Econa Kristiansand på selve arrangementet.

Oppmøte for taxi er Rutebilstasjonen i Kristiansand, og avreise til Boen er kl 17:45.

Taxien vil returnere fra Boen ca 21:00. På vei tilbake vil taxien stoppe ved Lauvåsen/Hånes, Rona, Shell Lund og Rutebilstasjonen i Kristiansand.

Dersom du blir forhindret fra å delta, gi oss beskjed så tidlig som mulig. Hvis ikke vil du bli fakturert totalprisen for en kuvert (egenandel + Econas andel). Kuvertprisen er 895kr.

Hvis dere ønsker taxi-transport, så skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding, og spesifiser hvilken stopp dere vil av på på hjemturen.