Innovasjonsledelse: Er du og din organisasjon rigget for innovasjon?

WEBINAR Verden forandrer seg raskere, og det må vi også. Vi må lære raskere, og være mer kreative. Hvordan møter du og din organisasjon den grønne omstillingen, og hvordan takler dere utfordringene som følger med det å skulle omstille seg? Meld deg på et gratis frokostwebinar med NHH videreutdanning og Econa for å lære mer om hvordan du kan ta ledelsen i et landskap i rask endring.

Tid og sted

  • Mandag 20. juni
  • 08.30 - 09.15

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 78
  • Påmeldingsfrist: 18. juni

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hvis vi ikke beveger oss, stopper vi opp.
For å opprettholde en sunn vekst er bedriftene nødt til å utvikle og forbedre seg kontinuerlig. For å klare dette, er vi avhengig av fornyelse. Historien er full av suksessrike bedrifter som sluttet å fornye seg, og gikk under. Samtidig er også eksemplene mange på bedriftene som unngikk den godt kjente Kodak-fellen. Viktigheten av innovasjonskraft er evig aktuell, og ble senest under pandemien et være eller ikke være for deler av industrien og næringslivet.

I dette frokostwebinaret vil Monica Rydland belyse forskjellige måter du kan ta lederrollen i omstillings- og innovasjonsarbeid. Utgangspunktet er hvilket endringslandskap du erfarer, og hva det betyr som din rolle som leder. Gjennom å delta vil du bli mer bevisst din rolle som agent og tilrettelegger for omstilling og innovasjon i din organisasjon.

Teknisk webinarsupport; Mozzim Arif på mozzim.arif@econa.no/ mob 45 26 64 72

Om foredragsholder:

Monica Rydland

Monica Rydland

Foto: Helge Skodvin

Monica Rydland jobber med kunnskapsutvikling i rollen som forsker ved SNF/Race prosjektet og programdirektør ved NHH Executive, og som foredragsholder og konsulent i privat og offentlig sektor. Hun har selv lang erfaring som leder, og har en PhD i strategisk endring og mellomlederen som endringsagent fra NHH.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.