AVLYST - IN MEMORY OF ELVIS – CHRISTMAS

Bli med på `In Memory of Elvis - Christmas` med Paal Flaata og stort band!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Om konserten:

Elvis var så mye mer enn «The King of Rock». Ikke minst var hans juleplater bestselgere. Når Paal Flaata tar med seg sitt syv manns store band blir dette en opplevelse i førjulstiden man nesten ikke finner maken til.

«Blue Christmas», «Merry Christmas Baby», «If everyday was like Christmas», «Santa Claus is back in town», «Winter Wonderland» og en rekke andre juleklassikere, vil sette publikum i den rette julestemningen. Kvelden byr også på andre store hits fra «kongen» – dette blir en konsertopplevelse som vil bli husket!

Gjengen i «In Memory Of Elvis- Christmas» har skapt en tradisjon ved å gi publikum en førjulspresang. Bandet som akkompagnerer Paal består av; blåserrekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal, Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud, Glenn-Vidar Solheim på trommer, Torkild S. Søby på bass og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini på tangenter og som kapellmester – alle er de med på å skape den perfekte rammen rundt «In Memory of Elvis - Christmas».

Paal Flaata har gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.

Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.

Som soloartist har han gitt ut til sammen 9 album, noe som blant annet har resultert I tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain). På 90 tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.