Hjemmekontor etter koronapandemien

Hjemmekontor har vært en stor del av hverdagen for de fleste av oss de siste to årene. Selv om myndighetene ikke lenger pålegger hjemmekontor er det flere arbeidstakere og arbeidsgivere som fortsatt ønsker hjemmekontor.

Tid og sted

  • Onsdag 25. mai
  • 08.30 - 09.30
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 70
  • Påmeldingsfrist: 24. mai

Kontaktperson

  • Ikke oppgitt
  • Tlf: Ikke oppgitt

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Nylig ble også hjemmekontorforskriften oppdatert, men hjemmekontorordningene reiser fortsatt mange spørsmål. Kan arbeidsgiver pålegge eller nekte ansatte å ha permanent hjemmekontor? Hvordan skal man gå frem for å avtale hjemmekontor og hva bør en slik avtale inneholde? Kan arbeidstakere få dekket hjemmekontorutstyr? Hvordan fungerer de nye arbeidstidsreglene på hjemmekontor? Kan man arbeide på hytta eller på feriehus i utlandet?

Det er også noen utfordringer knyttet til hjemmekontor som må forsøkes løst i den enkelte virksomhet. Hvordan kan man bygge en god organisasjon med ansatte på hjemmekontor, og sikre innovasjon og læring, sosialisering og tillit? Hvordan tilrettelegge for forskjellige preferanser på hjemmekontor? Hvordan skal man sikre gode hybridløsninger der noen sitter på kontoret og andre hjemme?

Disse spørsmålene er bare noen av de som vil bli besvart i foredraget, og vi tar gjerne imot flere spørsmål fra kursdeltakerne.

Portrett av Kristin Ølberg i Econa

Kristin Ølberg, fagsjef karriere

Foto: Econa

Kristin Ølberg er karriererådgiver i Econa, og har lang erfaring som konsulent og forretningsutvikler innen karriere-, medarbeider- og lederutvikling fra BI, Right Management, Medvind Personal og Mercuri. Kristin har en Master of Management fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi.

 

 

 

Advokat Hilde Notland

Hilde Notland er advokat i Econa, og har bakgrunn fra ulike advokatfirmaer. Hun har bred erfaring fra ulike rettsområder og har jobbet mye med løpende rådgivning og tvisteløsning innenfor arbeidsrett.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.