Gin & Tonic Mixing og Tasting Session med Tessa av Feddie Ocean Destillery

Econa Bergen ønsker å kickstarte høstens med Gin & tonic mixing og tasting. Dette blir en spennende og lærerik event ledet av selveste Tessa fra Feddie Distillery på Dark and Stormy Bar i øverste etasje! Her vil du få muligheten til å la Feddie gin destillator og bartender Tessa lære deg hvordan du skal få en best mulig smaksopplevelse med Nine Sister Ocean Gin og samtidig sosialisere deg. Dette inkludere smaksprøver fra 1 G&T, 2cl Gin og 2cl akevitt.

Tid og sted

  • Fredag 30. september
  • 18.00 - 19.00
  • Dark and Stormy Bar
  • Kong Oscars gate 12
  • 5017

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 200,-
  • Ikke medlem: 250,-
  • Student medlem: 200,-
  • Ledige plasser: 17
  • Påmeldingsfrist: 25. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Gin Tonic
Foto: Pexels

Det blir selvsagt også mulighet for å smake på andre ting i baren.

Dette blir en sosial kveld vi gleder oss veldig til. Tenk litt på det, du får møte med andre for en hyggelig prat samtidig som du får noe godt i glasset.

Feddie Ocean Distillery er 100% økologisk produckt, 100 kvinnelige investorer og er Destilleriet i havgapet Øya Fedje som er en vakker liten båttur fra Bergen. Feddie Ocean Distillery lansert i Norge i september 2020 Nine Sisters Ocean Gin;

En intens og konsentrert gin med god kryddervarme som fortjener en god tonic. - Aperitif.no, Anmeldelse av Nine Sisters Ocean Gin

Eller, som ein dyktig bartender frå Bare Vestland i Bergen sa det; "Ginen er feminin. Mjuk, men sterk". Den mjuke sødma skal lakrisrota få æra for. Vår gin er mjuk og lett å drikke rein og bar. Notar av gras og det grøne touch'et er ei helsing frå geitramsen utanfor Feddie Mek. Sitrusnotane kjem frå øyas granskudd, dei er så syrlege, grøne og saftige. Toppnoten er rosepepar. Desse rosa små pepperkorna gjev eit lett sting av floralt preg – men berre heilt diskret.

Det er denne smaken vi har leita oss fram til, vår smak. Den finstemte kombinasjonen av krydder, planter og urter. Av Fedjes hav, vekstar og ville landskap – foredla i våre blanke dråpar. Det er jakten på eit korn, eit blad, eit strå eller det bæret som gjev personlegheit og karakter i perfekt komposisjon, og som helst får kresne gin-ganer til å smile av lukke’’.

OBS! Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Nine Sisters Ocean Gin er tilgjengelig som hyllevare på mange Vinmonopol, og kan bestilles fra bestillingsutvalget på alle andre. Varenummer: 12197202

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.