Effektiv presentasjonsteknikk - hvordan bygge opp og levere dine presentasjoner som en proff?

Vil du bygge gode presentasjoner? Vil du mestre presentasjonsrollen bedre? Her får du et 3 timers intensivkurs i presentasjonsteknikk med fokus på to ting - bygge gode, tydelige og overbevisende presentasjoner, og hvordan presentere på en naturlig, lettbent og overbevisende måte med kontroll på nervene.

Tid og sted

  • Torsdag 15. september
  • 18.00 - 21.00
  • Papirbredden – Drammen Kunnskapspark
  • Grønland 58
  • 3045 DRAMMEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 100,-
  • Student medlem: 50,-
  • Ledige plasser: 9
  • Påmeldingsfrist: 14. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

En som holder foredrag foran en knippe mennesker

Du får med deg verdifulle tips, maler og rammeverk for hvordan du kan jobbe effektivt. Du lærer hvordan du kan skape en presentasjon som tilhørerne ønsker å høre på og faktisk får med seg budskapet ditt. Kurset fokuserer på innhold, tekniske elementer og andre forberedelser du bør gjøre. I tillegg hva du skal tenke på før, under og etter en presentasjon.

En særd​eles god og engasjert foredragsholder!  -  Camilla Guttormsen fra Econa Troms og Finnmark

Kurset kjøres kun fysisk, og er et intensivkurs over 3 timer.

Espen Laeng

Presentasjonsteknikk kursene leveres av Espen J Laeng. Han er en entusiastisk og meget erfaren kursholder med mer enn 15 års fartstid og flere hundre kurs bak seg. Espen gir deg masse konkrete tips og triks som du kan ta i bruk allerede i dag. Han jobber for å gjøre andre bedre, og lover verdifull kunnskap med et smil om munnen!

Espen holdt et kjempebra og inspirerende kurs som virkelig fikk meg til å reflektere over egne presentasjonsevner. Fikk mange nyttige tips til hvordan jeg enkelt kan forbedre måten jeg holder presentasjoner på og hvordan jeg skal bygge opp presentasjoner til å tydeliggjøre budskapet!  - Iselin Kristine Mauseth Steira fra Econa Nordland

Det blir gode pauser underveis og snacks vil bli servert. Ved slutten av kurset vil vi i Econa Buskerud bestille pizza for de som ønsker å ta seg en matbit.

Ved spørsmål knyttet til arrangementet så ta kontakt med vår arrangement ansvarlig Bilal Ahmad (Bilal.Ahmad@TPXimpact.no) fra Econa Buskerud styret.

Vi ses!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.