Econalunsj

Velkommen til Econalunsj - gratis lunsj og informasjon om Econa, og hvordan du kan dra nytte av medlemskapet ditt gjennom studietiden.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Velkommen til Econalunsj! Her vil du få treffe Econa HVL sitt styre, møte noen fra administrasjonen i Econa, og høre hvordan du kan dra nytte av Econa gjennom din studietid og videre karriere. Econa er til for deg som økonomistudent og fremtidig økonom, og vi har i dag over 4000 studentmedlemmer og til sammen 28000 medlemmer landet rundt. Som medlem i Econa får du tilgang til en hel del fordeler, relevante kurs og arrangementer og sosiale eventer der du kan knytte nettverk til dine medstudenter. Vil du høre mer? Econa lunsjen vil foregå i M-bygget (rom kommer!) klokka 12 og det serveres gratis lunsj. Dersom du ikke allerede er medlem trenger du ikke melde deg på dette arrangementet, det er bare å møte opp. Vi gleder oss til å se deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.