Econa Ung - Prestasjon over psyke?

Millenial, Gen Z, generasjon prestasjon, kjært barn har mange navn. Vi er gjerne generasjonen som lever for å jobbe i stedet for å jobbe for å leve, har utallige overtidstimer og tar på oss de oppgavene andre ikke finner tid til. Er det presset fra arbeidsplassen som leder unge, ambisiøse arbeidstakere til stress, quiet quitting, og i ytterste konsekvens utbrenthet? Eller er det generasjonen vår som ikke takler «voksenlivet»? Bli med Econa Ung på en samtale med Benjamin Silseth, Jonis Josef og Frida Marie Grande om nettopp press, stress og utbrenthet.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Befinner du deg i det evige hamsterhjulet som på profesjonelt språk kalles «arbeidslivet»? I mediene de siste ukene har vi sett flere kjente unge profiler som har gått ut og fortalt om utbrenthet. NHO publiserte i juni 2022 en rapport som viser at tre av fire unge arbeidstakere har vært utbrent eller vært nær på. Er det arbeidslivet eller arbeidstakeren som er problemet? Hva kan forklare disse høye tallene?

Vi har invitert komiker og programleder Jonis Josef, byråleder og samfunnsdebattant Frida Marie Grande (frida.tegner), og psykolog Benjamin Silseth til å dele egne erfaringer og rette søkelyset på teamet. Målet er ikke å løse de store problemene fra scenen, men ta et dypdykk i hvordan vår generasjon jobber og (ikke) kobler av jobb.

Econa Ung inviterer til en samtale om ung utbrenthet, kjipe tanker, likegyldighet og tøffe tak i arbeidslivet.  Ta med deg en kollega eller to og bli med på årets viktigste samtale om unge voksnes psykiske helse. Kanskje får vi også noen verktøy fra deltakerne om hvordan vi litt enklere kan takle hverdagen.

Dørene åpner 17:30, panelsamtalen begynner 18:30 og varer rett i underkant av en time. Det vil bli servert digg mat fra SALT, noe godt i glasset, og mulighet for mingling etter programmet.

Dersom du er medlem og ønsker å ta med deg en gjest, send mail til live@econa.no