Econa-dagene på UiA

Vil du benytte deg av noen medlemstilbud fysisk? Eller vil du vite enda mer om hva Econa er? Nå har du muligheten. Econa står på stand i Vrimle onsdag, torsdag og fredag med eksperter på ulike områder fra administrasjonen. Bruk medlemskapet ditt!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Velkommen til Econa-dagene på UiA!

Onsdag 23.november:

Karrierestand med:

Live Olsen Hølmo

Live Olsen Hølmo er Markedsansvarlig for Econa Ung og koordinator lokalavdelinger. Hun kan fortelle deg mer om overgangen fra student og inn i arbeidslivet og hvordan du kan dra nytte av et medlemskap i Econa igjennom karrieren.

Maia Peckel, Markedsansvarlig Econa Student

Maia Peckel er Markedsansvarlig for Econa Student. Hun tar mer enn gjerne innspill fra dere studenter.

Brage Forbergskog, Advokatfullmektig

Brage Forbergskog er advokatfullmektig i Econa. Han kan fortelle deg om dine rettigheter i arbeidslivet, hva du bør være oppmerksom på i din første arbeidskontrakt og mye annet relatert til arbeidsliv.

portrett av Kristina Robinot-Chapon

Kristina Robinot-Chapon, karriererådgiver

Foto: Econa

Kristina Robinot-Chapon er karriererådgiver i Econa. Vil du ha hjelp til CV, søknad eller LinkedIn profilen din? Eller har du andre karriererelaterte spørsmål? Kristina kan gi deg råd!

Torsdag 24.november:

Live Hølmo, Brage Forsbergskog, Kristina Robinot-Chapon og Maia Peckel sitter i et klasserom. Kom innom for en prat eller hjelp til det du måtte lure på! Følg med på Instagram for å se hvor vi sitter.

I tillegg arrangeres det Julemiddag kl. 18-20:

MELD DEG PÅ HER

Fredag 25.november:

Studentgruppens dag:

Dette blir en stand med mye moro da Live Olsen Hølmo og Maia Peckel står på stand med Econa UiA som er studentgruppen til organisasjonen.

På denne dagen får dere vite mer om hva som planlegges av aktiviteter og arrangement fremover. Det vil også være kule konkurranser med flotte premier for medlemmer på stand.