Boost din produktivitet etter ferien!

En ny høst står for tur, og mange kommer tilbake fra ferie med lite motivasjon og engasjement. Men hva ville det bety for deg å gå høsten i møte med inspirasjon, fornyet energi og en unik verktøykasse som vil hjelpe deg til å øke din kapasitet på jobb (og livet ellers)?

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi ønsker å lære deg «X-faktoren», nokså ukjent for de fleste, som vil bidra til både sterkere motivasjon, robusthet, mestring og prestasjoner, på alle arenaer i livet. Spesielt viktig er den for alle oss som ønsker å ha en spennende karriere og prestere på et høyt nivå. Denne X-Faktoren er det vi kaller for «growth mindset». Det er en av de viktigste faktorene i langsiktige prestasjoner, for individer og virksomheter. Det baserer vi på 40 års forskning med utspring fra Stanford University, egen forskning i Norge samt omfattende erfaring fra utvikling av mennesker og organisasjoner. Webinaret vil gi deg: • Innsikt i hva growth mindset forskningen handler om. • En tankevekkende historie som viser hvordan vårt mindset påvirker oss i livet og karrieren. • Inspirasjon til å utvikle eget mindset. • Verktøy du kan ta i bruk umiddelbart, som vil bidra til din mestring, robusthet, selvfølelse og prestasjoner. • Kunnskap du kan ta med til egen virksomhet om hvordan utvikle growth mindset i andre og kulturen. Er du klar for å ta ut et langt større potensial i deg selv? Jeg håper vi sees 🙂 Om Sissel Naustdal: Sissel Naustdal, daglig leder i MadeToGrow, er en av landets fremste eksperter innen «Growth Mindset». Hun gjennomførte det første norske forskningsprosjektet innen Growth Mindset og siden da har hun vært dedikert til å utvikle growth mindset i mennesker og organisasjonskulturer. Sissel har 25 års erfaring fra utvikling av mennesker, team og organisasjoner, og brenner spesielt for å bidra til at langt flere kan få mulighet til å utvikle sitt potensial, gjennom å våge å sette sine mål og drømmer ut i livet og ha gode verktøy for å mestre større og mindre utfordringer i livet og karrieren. Sissel har lang karriere innen HR og ledelse fra IT bransjen, samt som konsulent og gründer i egne selskaper. I MadeToGrow har de utviklet over 50 digitale programmer som brukes både i utdanning og arbeidsliv, med misjonen «To inspire and support lifelong learning and growth to mas

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.