AVLYST - Aksjedagen 2022

PÅMELDING PÅ FACEBOOK UNDER "AKSJEDAGEN 2022"!!! Ønske om lære mer om personlig økonomi? Lurer du på hva en aksjer er og hvordan de kjøpes? Ønsker du å lære om fondssparing? Hvordan du kan tjene mest mulig på sparepengene dine på en sikker måte? Høres disse spørsmålene interessant ut? Da må du sette av datoen 26. Oktober. Da vil BTS Aksjeklubb og Econa arrangere Aksjedagen 2022! Her vil profesjonelle foredragsholdere fra Nordnet og DNB komme å besvare spørsmålene ovenfor og mye mer!

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Dette arrangementet er GRATIS og åpent for alle elever ved Høgskulen på Vestlandet. Uansett hvilken utdanning du tar. Det blir selvfølgelig servert pizza for alle som deltar på Aksjedagen, samt en premieutdeling til heldige vinnere! Vi ønsker deg dermed hjertelig velkommen til en lærerik dag! Vi er klare, er du? Meld deg på da vel! For påmelding, må du melde deg på linken under. Dette for å vite hvem som kommer og hvor mange pizzaer som skal bestilles. Om det plutselig ikke skulle passe, gi beskjed. https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd.../viewform...

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.