Åpningstider påsken 2022

Econas administrasjon tar påskeferie fram til 19. april, og ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske. Husk at Advokatbotten aldri tar ferie og er klar for å hjelpe deg.

Econas administrasjon holder stengt i påsken. Er du medlem og trenger juridisk hjelp i arbeidsforholdet ditt, har vi jurist på vakt som vil følge opp hastesaker mandag til onsdag i påskeuken. Send da din henvendelse via www.econa.no/advokathjelp. Saker som ikke haster, vil bli fulgt opp i etterkant av påskeferien.

Husk at vi også har lansert vår nye chatbot, Advokatbotten, som kan hjelpe deg med lettere juridiske problemstillinger. Ved å logge inn på nettsidene vil du få tilgang. Advokatbotten tar ikke ferie og er klar til å hjelpe deg gjennom hele påsken.

Econa Forsikring vil ha åpent mandag til onsdag fra kl. 8-16 og kan nås på: forsikringskontoret@storebrand.no, eller telefon 22 82 80 00.

Econa holder åpent som vanlig igjen fra tirsdag 19. april.

Vi ønsker en riktig god påske.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.