Velkommen til våre nye nettsider

Kjære alle sammen! Endelig er nye nettsider en realitet. Medlemsnytte og brukervennlighet har stått i fokus under arbeidet med sidene og vi håper du merker dette. Her skal du enkelt finne frem til både råd og inspirasjon, uansett om du er i starten, på høyden eller på tampen av din karriere. Ikke minst får du god oversikt over medlemsfordelene dine.

Mange har stått på dag og natt for å lansere. Her Annette Skaarnæs, Josephine Henningson Røtnes og Arild Fagerland, som er blant de som har stått på for å etablere de nye nettsidene.

Foto:

Nye nettsider har vært etterlengtet av dere medlemmer, av alle som jobber frivillig i Econa og av oss som jobber i administrasjonen. Endelig er dagen her og nye nettsider en realitet. I dag lanserer vi.

Mange har stått på dag og natt for å lansere. Her er leder av Marked og Medlem, Annette Skaarnæs, som sammen med sitt team har stått på for at nye econa.no har blitt en realitet. Nå skal det jobbes for å få en enda bedre funksjonalitet i tiden fremover.

Bedre funksjonalitet og navigasjon

Om du er student, i starten av yrkeslivet, midt i eller på tampen – vi ønsker å gi deg relevant informasjon, og som du lett kan finne. Som student har du andre behov enn om du er toppleder. Har du behov for faglig nettverk, vil du finne det her.

Faglig oppdatering, tidsaktuelle artikler, gode tilbud og tips og råd til egen karriere går som en rød tråd gjennom alt innhold på denne siden.   

Vi håper å begeistre og inspirere deg som medlem til å ta i bruk Econas tjenester, og at vi svarer opp det du skulle ha behov for i ditt arbeid.

Og så: Jeg håper du bærer med oss om du oppdager små bugs. Det kan forekomme. Vi gjør alt vi kan for å kvitte oss med rusk og feil.

To-trinns innlogging

En praktisk endring er at du nå må logge deg inn i en to-trinns prosess når det er persondata involvert, for eksempel for endringer på Min Side og kurspåmeldinger. Først oppgir du ditt telefonnummer og så får du en kode på sms. Dette er for å ivareta dine persondata.

Nye nettsider er et stort løft for foreningen. Jeg håper du finner nye.econa.no inspirerende og nyttig og at du tar den i bruk og utforsker alt som ligger tilgjengelig for deg.

Kom gjerne med innspill på ting du savner.

Hilsen Nina