Se min hybel, så vet du hvem Victoria Anthonsen er

Victoria studerer ved CBS i København og synes byen er noe helt annet enn Panserbataljonen på Setermoen hvor hun også har vært.

Foto:

1. Fotballfeiring og eksamen – Her drikker jeg øl på Ofelia Plads, sammen med Fredrikke. De delte ut danske flagg, og alle fulgte med da Danmark spilte EM-kampene sine. For en vanvittig stemning! Jeg hadde akkurat hatt muntlig eksamen i strategifaget. Rett etter eksamen har jeg alltid en tomhetsfølelse. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg ikke skal lese mer. Men så innser du at du er ferdig, og gleden stiger. Det er den beste følelsen, sier Victoria, som har unnagjort andreåret på Copenhagen Business School.

2. Ikke som i panserbataljonen på Setermoen - Victoria Anthonsen forteller at dette bildet er tatt på 17. mai. Det er ikke vanskelig å se, men la oss dvele ved lykken: ikke bare den vakre kjolen, som ligner en japansk kimono, men er en kjole fra Boyy – men også kaffekoppen og smilet og blikket. Og den hvite sangriaen. Litt hvitvin, oppskåret frukt og Sprite, og vipps, så har du middelhavskvaliteter i nasjonaldagen. Prøv det. Legg også merke til leppestiften og brettdrikkespillet Blackout, som kan gjøre at «det går fryktelig galt på en god dag». Victoria hadde dessuten et år i militæret før studiene: Panserbataljonen i Hæren, på Setermoen. Hvordan var overgangen?

– Nydelig, men jeg har ikke samme orden i skapet. Det har sklidd litt ut, kan du si, sier Victoria.

Skulderen til høyre i bildet tilhører romvenninnen Thea. Og hva med bildene på veggen? Stranden, byen, kartet?

Croppet_CBS_2.png

– Det er dette som er København for oss, sier Victoria.