Øk din kompetanse innen mangfoldsledelse!

Har du nok forståelse for hva mangfold og inkludering er? Ønsker du å utvikle dine ferdigheter og kompetanse innen dette området? Da kan vi anbefale deg et praktisk, og interaktivt e-læringskurs som utvikler lederes ferdigheter i mangfoldsledelse. Kurset er utviklet for deg som er leder med personalansvar i privat eller offentlig sektor.

F.v.: Kimiya Sajjadi, Olav Haraldseid. Kursholdere for Mangfoldsledelse på 1-2-3!

Foto: Kimiya Sajjadi

Stadig flere virksomheter i privat og offentlig sektor setter mangfold og inkludering på agendaen. Noe av det viktigste du som leder kan gjøre for din virksomhet og vekst er å henge med i denne utviklingen.

Mangfoldsledelse på 1-2-3 er et effektivt e-læringskurs som utvikler dine ferdigheter rundt det å lede forskjellige mennesker. Kurset er delt opp i tre moduler på 40 minutter hver, inkludert oppgaver:

  1. Innføring i mangfold og inkludering
  2. Mangfoldsledelse i praksis
  3. Verktøykasse med konkrete tips og råd innen rekruttering, arbeidsmiljø, sosialt miljø, karriereutvikling og lønnsfastsettelse

Les mer om kurset her.

Ved endt kurs får du tilsendt et sertifikat som bidrar positivt på CV'en og på LinkedIn. 

Som Econa-medlem får du 20% rabatt på ordinær kursavgift til og med 1. april 2023, og betaler kun 1500 kroner.  

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Om kursholderne: 

Kurset er utviklet av Olav Haraldseid og Kimiya Sajjadi. Olav har over 20 år som HR-direktør i store selskaper som Equinor, NorgesGruppen og Circle K bak seg. Han er også forfatter av bøkene “Diversity Capitalism” og “Mangfoldskapitalisme”. Kimiya har bistått over 70 virksomheter i privat og offentlig sektor å jobbe med mangfold og inkludering. I tillegg er hun spaltist i E24 og skriver aktivt på LinkedIn, noe som har gjort henne til en tydelig stemme i dette feltet.